VIDEO / Andreea Moldovan, declaraţii după a doua naştere. Cu ce dificultăţi s-a confruntat vedeta

VIDEO / Andreea Moldovan, declaraţii după a doua naştere. Cu ce dificultăţi s-a confruntat vedeta © Captură Video

Andreea Moldovan este cea mai fericită mămică de când a născut pentru a doua oară. Lucrurile nu au stat însă mereu la fel de bine în viaţa vedetei, deoarece a întâmpinat probleme majore, încă din prima zi în care ea şi bebeluşul s-au întors acasă.

Invitată la "Răi da' buni", Andreea Moldovan a povestit că perioada de după naştere a fost una foarte delicată. Cum soţul acesteia trebuia să ajungă de urgenţă la un eveniment, vedeta a fost nevoită să se descurce singură cu creşterea micuţului Petru şi a fiicei sale Ava, chiar dacă abia fusese externată din spital.

"Aş putea să pozez în viaţa mea perfectă de pe Instagram şi să spun că totul a fost roz din primul moment în care am venit acasă, însă nu a fost aşa, pentru că Exact în prima seară când am venit cu Petru de la spital Bogdan avea gig pe care nu putea să-l anuleze sub nicio formă şi eu am fost proaspăt ieşită din spital... lăuză maxim, eram cu doi copii acasă", a povestit Andreea Moldovan în cadrul emisiunii. 

Vedeta a trăit un real şoc atunci când a aflat că fiica sa nu îşi dorea să mai aibă un frate. Proaspăta mămică a trebuit să gestioneze imediat situaţia şi a preluat rolul unui psiholog pentru a o linişti pe micuţa Ava.

"I-am făcut băiţă cu Ava împreună şi după ce ne-am liniştit cu toate astea a avut copilul un moment în care a clacat şi mi-a zis: Eu de fapt nu voiam încă un frate. (...) Am avut o discuţie între linişteşte copilul mic, obişnuieşte-te cu noul născutul şi consilieaz-o pe cea mare, pune-te în locul psihologului şi încearcă să aplanezi situaţia", a declarat vedeta despre acest episod.

Din fericire, Ava a fost foarte înţelegătoare, iar lucrurile au revenit imediat la normal.

"După vreo 20 de minute mi-a zis: acum dacă-i al nostru o să-l iubim şi o să mă adaptez uşor uşor cu el. Şi exact aşa s-a întâmplat", a continuat Andreea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro