VIDEO / Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Ce au făcut copiii Ozanei Barabancea în timp ce era plecată de acasă

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Ce au făcut copiii Ozanei Barabancea în timp ce era plecată de acasă © Captură Video

Ozana Barabancea este o mamă fericită, mândră de copiii ei. Invitată la "Agenţia VIP", artista a povestit despre ce şotii s-au ţinut fiica şi fiul ei, în timp ce vedeta nu se afla acasă. 

Ozanei Barabancea îi merge din ce în ce mai bine. De-a lungul timpului, vedeta a trecut printr-o serie vizibilă de transformări, reuşind să slăbească în mod miraculos. De atunci, artista este mereu cu zâmbetul pe buze, mândră de noua sa înfăţişare. Invitată la "Agenţia VIP", solista a povestit despre care este relaţia dintre ea şi copiii ei, dar şi despre ce fac aceştia în timp ce ea nu este acasă.

Anul acesta, vedeta a ales să petreacă Revelionul într-un loc special, la mănăstire. Ozana Barabancea nu a fost însoţită de familia ei, ci de o cunoştină, astfel că fiul şi fiica ei au rămas acasă. Cei doi nu au pierdut vremea, deoarece în lipsa mamei lor au dat o petrecere pe cinste. Ba mai mult, aceştia s-au bucurat când au fost înştiinţaţi de artistă că mai întârzie o zi.

"Am început anul foarte frumos. Am petrecut Revelionul la mănăstire. Trei zile am stat. (...) Este foarte frumos. Este slujba, după aceea ne aşezăm la o masă. Apoi a doua zi a fost acatistul Sfântului Serafim de Sarov şi mi-a plăcut. E linişte, e frumos. Am fost cu încă o cunoştinţă, copiii au rămas acasă. Şi când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă. Şi ce fericiţi erau ei că i-am lăsat eu acasă. Şi şi-au invitat toţi prietenii. Le-am lăsat tot ce aveau nevoie... bairam", a spus Ozana Barabancea la "Agenţia VIP".

Ozana Barabancea nu vrea să îi serbeze fiicei ziua de naştere

Fără să dezvăluie un motiv concret, Ozana Barabancea a declarat că nu are de gând să îi organizeze fiicei sale Gloria o petrecere pentru ziua ei. Artista a mărturisit că adolescenta care urmează să împlinească 15 ani îşi doreşte să primească cinci cadouri, însă pe unul din ele cel mai probabil nu îl va primi, deoarece mama sa nu este de acord.

"Unul este imposibil să i-l iau, celelalte mai vedem. Nu e greu de obţinut, nu sunt eu de acord. Vrea o pisică albă cu ochi albaştri. Am avut două (...) nu mai vreau", a spus Ozana în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro