VIDEO / Concurenţii de la Asia Express trec prin momente şocante. Cum fac faţă vedetele condiţiilor de trai din Filipine

VIDEO / Concurenţii de la Asia Express trec prin momente şocante. Cum fac faţă vedetele condiţiilor de trai din Filipine © Captură Video

Chiar dacă abia au început cursa, vedetele de la Asia Express dau deja semne de oboseală. Concurenţii s-au confruntat cu o grămadă de dificultăţi, în primul rând în legătură cu traiul pe care sunt nevoiţi să îl ducă în Filipine. Echipele au rămas şocate când au aflat că nu au nici măcar unde să se spele.

Asia Express este cu siguranţă o experienţă unică pentru fiecare persoană, mai ales pentru vedetele obişnuite cu alte condiţii de trai. Aflaţi în Filipine, concurenţii au fost nevoiţi să facă faţă provocărilor, indiferent de natura lor. După munca obositoare de a căuta cazare, aceştia s-au mai confruntat cu o problemă uriaşă: în casele în care vor trebui să doarmă nu există duşuri!

Cei mai şocaţi dintre concurenţi au fost Florin Ristei şi fratele său şi cuplul Ştefania şi Speak. Cei din urmă, nici măcar nu au avut un duş la care să se spele. Cu toate astea, neavând încotro, cei patru s-au mulţumit cu ceea ce au găsit în locuinţe şi s-au adaptat pe cât posibil.

Chiar dacă apa abia curgea, Florin Ristei a fost bucuros şi de atât, având un duş defect şi foarte vechi.

"Ne-au zis de la început că asta e tot ce au şi că să nu ne supărăm că sunt mai săraci. Aş fi fost chiar stupid să comentez ceva oamenilor, să zic că nu merge duşul", a spus Florin Ristei în cadrul emisiunii.

Speak a fost deranjat cel mai mult de mizerie. Potrivit spuselor sale, mirosul din locuinţa în care a fost cazat alături de iubita lui a fost unul insuportabil.

"Problemă nu e, că ne-am mai spălat la lighean. La bunica mea acasă nu era aşa. De când intrai miroseai a proaspăt", a spus Speak în cadrul emisiunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro