VIDEO / Cristina Spătar, clopote de nuntă? "Când ai pe cineva alături chiar se simte"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Cristina Spătar, clopote de nuntă? "Când ai pe cineva alături chiar se simte" © Captură Video

Cristina Spătar este în culmea fericirii. Frumoasa cântăreaţă are doi copii minunaţi şi un iubit de care este îndrăgostită nebuneşte. Urmează sau nu clopote sau nuntă pentru îndrăgitul cuplu? Vedeta a spus totul la "Răi da' Buni".

După ce a trecut printr-o perioadă grea, Cristina Spătar are motive să zâmbească din nou. Artista este foarte mulţumită de viaţa ei de acum, deoarece îi merge la fel de bine, atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. 

"Ultimii patru ani au fost nişte ani foarte grei. Eu zic că sunt pe drumul cel bun, mai exact, şi sper ca viitorul apropiat să-mi aducă doar satisfacţii. Cel puţin pe plan muzical asta îmi doresc, pentru că eu o perioadă am lăsat muzica. (...) Cânt şi muzică populară şi de petrecere, pentru că mie îmi place foarte mult muzica populară şi când mergeam la petreceri întotdeauna eram solicitată să cânt aşa ceva. Şi mi-a făcut plăcere şi aşa am început să înregisrez şi folclor", a povestit Cristina Spătar la "Răi da' Buni".

Vedeta a povestit că de fiecare dată a reuşit să îşi găsească liniştea alături de cele mai importante persoane din viaţa ei: copiii săi. Pe lângă aceştia, şi iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr, a avut un rol foarte important, deoarece a susţinut-o în cele mai grele clipe.

"Acum ei s-au maturizat şi ştiu să mă susţină. Au crescut şi am efectiv cu cine să vorbesc. Chiar dacă Aida are doar opt ani, mâine, poimâine şi Albert 11. (...) Când ai pe cineva alături chiar se simte. Eram întrebată imediat după divorţ cum am reuşit să depăşesc... Foarte multe doamne mă întrebau pe Facebook sau pe Instagram şi efectiv nu ştiam ce să le răspund, pentru că adevărul era, în afara adevărului că aveam copiii lângă mine, îl aveam pe prietenul meu, pe iubitul meu. Şi nu aş fi vrut să se ştie lucrul ăsta. Şi nu ştiam cum să evit răspunsul. Cine spune că poţi să depăşeşti singur o perioadă grea mi se pare că minte", a mai spus artista.

Cât despre fostul său partener, Cristina Spătar a susţinut că, deşi a vrut să rămână în relaţii bune de dragul copiilor, cei doi nu au reuşit.

 "Nu am cu cine. Mie nu îmi pare rău. (...) Eu mi-am dorit să fie bine pentru copii, dar nu a depins de mine", a continuat cântăreaţa.

Cristina Spătar, despre planurile de viitor alături de iubitul său

Deşi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Cristina Spătar a povestit că nu îşi face niciun plan de viitor şi că se bucură de fiecare moment, în prezent.

"Nu îmi fac planuri. Ce o fi o fi. Dacă o căsnicie în care oferi totul: faci doi copii, îţi pui toate speranţele şi toată dragostea din lume, durează maxim nouă ani, ce pretenţii aş avea de la cineva mult mai tânăr decât mine? Mi se pare că e bine să trăieşti aşa fiecare zi aşa cum vine şi cum ţi-o dă Dumnezeu. Nu am aşteptări. Am fost prea rănită prea rănită, prea lovită", a declarat Cristina Spătar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro