VIDEO / Cum arată casa lui Sergiu, „călărețul cu mască”. Tânărul, soția sa și cei trei copii locuiesc într-o singură cameră

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Cum arată casa lui Sergiu, „călărețul cu mască”. Tânărul, soția sa și cei trei copii locuiesc într-o singură cameră © Captură Video

Astăzi, la Acces Direct, telespectatorii au putut să vadă unde locuiește Sergiu, tânărul care a impresionat întreaga țară prin gestul său de a merge la maternitate să își vadă soția și bebelușul nou-născut călare pe cal. Tânărul de 22 de ani, soția sa și cei trei copii trăiesc împreună într-o singură încăpere, din cauza neajunsurilor.

Sergiu locuiește de câțiva ani într-un cartier situat la marginea Iașului. Traiul acestuia este unul extrem de modest, deoarece nu reușește să facă pe zi mai mult de 30 de lei, sumă de bani pe care o obține cu ajutorul său de nădejde, calul lui, Suru.

Astăzi, cei de la Acces Direct au mers acasă la tânărul de 22 de ani. Sergiu a povestit că a început să își construiască o locuință, însă din cauza lipsei banilor lucrările au fost oprite, iar acum, alături de întreaga familia locuiește într-o singură încăpere.

În camera mică, cu două paturi, Sergiu și soția sa, Andreea, își fac toate treburile. Aceștia au învățat să se mulțumească cu ce au, încăperea în care locuiesc servindu-le și drept dormitor și drept bucătărie. 

Sergiu a povestit că acum au un motiv de fericire, deoarece mulți oameni s-au oferit să-i ajute cu mâncare. Printre ei se numără și vedetele de la noi, în frunte cu acestea fiind Cătălin Moroșanu, care i-a dus alimente imediat după ce a aflat de cazul său.

„Acum ne-au mai adus oamenii care au vrut să ne ajute: domnul Cătălin, mai mulți oameni care au venit și ne-au adus alimtente”, a spus Sergiu la Acces Direct, prin intermediul unui intervenții telefonice.

Acesta a povestit că el doarme cu cele două fetițe, de 2 și 4 ani, în timp ce soția sa doarme cu bebelușul. Tot el a ținut să le mulțumească din inimă celor care i-au ajutat să aibă un trai mai bun.

„Vreau sa le mulțumesc din tot sufletul și mă simt dator o viață întreagă în fața lor”, a mai spus Sergiu.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro