VIDEO / De necrezut! Ce pensie are Horia Moculescu, după aproape 50 de ani de carieră: "Poştaşul se jenează să mi-o dea"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / De necrezut! Ce pensie are Horia Moculescu, după aproape 50 de ani de carieră: "Poştaşul se jenează să mi-o dea" © Captură Video

Horia Moculescu este unul dintre cele mai mari nume din muzică din România. Cu toate că şi-a dedicat întreaga viaţă domeniului artistic, celebrul compozitor are o pensie la care, cu siguranţă, nu v-aţi fi gândit.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai iubiţi compozitori din ţara noastră. De curând, creatorul de programe de televiziune a avut parte de o surpriză foarte neplăcută, atunci când a aflat că Statul român i-a tăiat pensia.

"Sunt extraordinar de fericit, pentru că statul român a luat o atitudine extraordinară faţă de posesorii de pensii nesimţite", a spus Horia Moculescu la "Agenţia VIP".

Compozitorul a povestit, în continuare, că are o pensie atât de mică, încât şi poştaşul care i-o aduce se jenează de aceasta. Potrivit spuselor sale, Statul român i-a tăiat 300 de lei din totalul pensiei.

"Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu are decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie", a continuat Horia Moculescu.

Aşadar, în timp ce luna trecută pensia lui Horia Moculescu valora 2.399 de lei, acum primeşte doar 2.094 de lei, adică cu aproape 300 de lei mai puţin. Această veste tristă a venit după 42 de ani de vechime a compozitorului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro