VIDEO / Hocus Pocus, Viorelus! Vulpița și soțul său au uitat de problemele din cuplu și s-au bucurat de un moment de magie împreună. ”Să dispară femeile din viața lui”

VIDEO / Hocus Pocus, Viorelus! Vulpița și soțul său au uitat de problemele din cuplu și s-au bucurat de un moment de magie împreună. ”Să dispară femeile din viața lui” © captura foto

Au decis să pună certurile casnice pe pauză şi să se concentreze pe lucrurile care-i fac să zâmbească. După multe zile de foc, azi, Veronica şi pe Viorel din nou împreună, aşa cum nu i-aţi mai văzut de mult timp. Fericiţi, liniştiţi şi puşi pe glume.

Chiar dacă ultimele zile au fost pline de tensiune pentru Veronica și Viorel Stegaru, iată că acum au reușit din nou să zâmbească, iar asta datorită faptului că aceștia au mers împreună la un celebru magician din București, acolo unde s-au distrat de minune și au au făcut un adevărat spectacol de iluzionism.

Mereu pus pe glume, Viorel a mărturisit că își dorește să învețe un truc cum să facă să apară cât mai multe blonde în viața sa, însă auzind asta, Veronica a reacționat imediat!

”Să dispară femeile din viața lui”, a spus ea, dorind ca magia pe care iluzionistul o va face să devină realitate și Viorel să nu mai aibă la cine să întoarcă ochii, iar ea să rămână singura lângă el. 

Ei bine, iată că spectacolul a început în doar câteva minute, iar ca un adevărat magician, Viorel a îmbrăcat un costum de spectacol, în tot acest timp Veronica fiind asistenta lui și cea care a fost un personaj în numele de magie ale soțului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro