VIDEO / Ioana Ginghină, despre problemele cu fiica sa: "Am întrebat psihologul dacă e normal"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ioana Ginghină, despre problemele cu fiica sa: "Am întrebat psihologul dacă e normal" © Captură Video

Ioana Ginghină are o fiică minunată, pe nume Ruxandra. Aflată la vârsta preadolescenţei, tânăra trece printr-o perioadă destul de schimbătoare, lucru care i-a ridicat mai multe semne de întrebare mamei ei. Lucrurile au devenit atât de serioase, încât artista a cerut sfaturile psihologilor!

Invitată la "Agenţia VIP", Ioana Ginghină a dezvăluit care este relaţia dintre ea şi fiica sa. De când Ruxandra a crescut, între cele două au existat anumite schimbări, datorate vârstei preadolescentei. Mama sa încearcă însă să fie destul de înţelegătoare şi să se conformeze acestora, deoarece, aşa cum spune şi artista, fiecare dintre noi a trecut prin această perioadă.

"Ruxi este acum între vârste. În care doarme cu pluşuri şi câteodată îmi zice: mama, dormim amândouă astăzi. Şi da, dorm cu ea. Am şi un urs între mine şi ea, dar de exemplu este şi înnebunită să se îmbrace numai în negru şi cu hanorace", a povestit Ioana Ginghină la "Agenţia VIP".

Artista a povestit că deşi îşi face planuri cu fiica sa atunci când rămâne acasă, cele două nu petrec prea mult împreună, mai ales că stau de cele mai multe ori în camere separate.
"Stat cu ea înseamnă că eu stau jos în living şi ea stă sus în cameră. Şi am întrebat psihologul dacă e normal", a continuat frumoasa actriţă.

Ioana Ginghină a ajuns la psiholog, deoarece schimbarea fiicei sale a fost una destul de... bruscă. Cu toate astea, psihologul a sfătuit-o să nu intervină şi să lase lucrurile să decurgă normal. Aşadar, vedeta a înţeles că Ruxandra se află acum la vârsta în care îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu sine şi cu prietenele ei.

"Cred că pur şi simplu ca mamă nu îţi dai seama. Era o fetiţă suavă şi s-a transformat într-o preadolescentă care na, înainte voiam să o ciupesc şi acum îmi e drag de ea...", a mărturisit artista în cadrul emisiunii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro