VIDEO / Ioana Ginghină, totul despre viitoarea relaţie. Vedeta a dezvăluit dacă s-ar mai întoarce sau nu la fostul soţ: "Niciodată nu mai zic niciodată"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ioana Ginghină, totul despre viitoarea relaţie. Vedeta a dezvăluit dacă s-ar mai întoarce sau nu la fostul soţ: "Niciodată nu mai zic niciodată" © Captură Video

De când a trecut printr-un divorţ, în viaţa Ioanei Ginghinei au existat diverse schimbări. Invitată la "Agenţia VIP", actriţa a povestit pe îndelete despre viitoarea sa relaţia, dar şi despre cea cu fostul soţ.

Deşi a demonstrat de mai multe ori că pe cât este de puternică, pe atât este de asumată, Ioana Ginghină a mărturisit la "Agenţia VIP" că vrea să fie foarte discretă cu viaţa sa sentimentală. Totul pentru fiica sa, Ruxandra, care este afectată de subiectele care apar în presă, referitoare la părinţii ei.

"Încerc să ţin foarte mult discreţie vis a vis de acest subiect, pentru că Ruxandra mea este la o vârstă la care suferă foarte tare, din cauza a ce apare în ziare", a spus actriţa în cadrul emisiunii.

Ioana Ginghină a susţinut faptul că deşi i-a propus fiicei sale ca anul acesta să sărbătorească Crăciunul în aceeaşi formulă, ca cea înainte de divorţ, Ruxandra a refuzat categoric acest lucru. 

"Ea e foarte ok acum cu toată situaţia. (...) Ea de multe ori îmi zice că mă vede acum mai fericită ca înainte. Eu, de exemplu, am întrebat-o la un moment dat, acum când au fost Sărbătorile, fiind primul Crăciun fără fostul soţ, dacă ar vrea să facem împreună Ajunul, cum făceam înainte. Şi a zis: nu, mama, nu mai vreau. Pentru că ea are acum o relaţie mult mai frumoasă şi cu mine şi cu fostul soţ, separat, pentru că noi îi dăm mult mai multă importanţă acum", a continuat frumoasa actriţă.

Există un drum de întoarcere către fostul soţ?

Întrebată dacă ar mai vedea o împăcare cu fostul său soţ, Ioana Ginghină a susţinut că nu crede că ar mai face acest lucru, însă nu este singură sută la sută.

"Nu cred. Nu cred, pentru că eu niciodată nu mai zic niciodată. Pentru că acum trei ani, dacă cineva mi-ar fi zis că sunt în situaţia asta, aş fi zis: hai mă, pleacă de aici!", a declarat Ioana Ginghină la "Agenţia VIP".

Ioana Ginghină, despre viitoarea relaţie

Ioana Ginghină a mărturisit că nu a uitat să se distreze dacă este singură. Artista a povestit că obişnuieşte să iasă în oraş şi să se delecteze cu diferite activităţi. În ceea ce priveşte viitoarea relaţie, vedeta a declarat că o va face publică atunci când îl va întâlni pe cel despre care consideră ea că este alesul.

"Vreau să apară atunci când va fi ală, alesul (...). Sunt deschisă la orice. Ideea e că eu cred că oamenii vin în viaţa noastră ca să ne dea nişte lecţii (...) şi eu mi-a făcut o introspecţie şi încă lucrez la mine: de ce am ales drumul ăla, de ce am făcut nilte alegeri la nişte momente cheie. Nu mai am nevoie de răspunsuri, acum am nevoie să lucrez eu cu mine, să nu atrag aceleaşi lucruri. Vreau să fiu atât de înţeleaptă încât când voi alege să fie exact aia ce îmi doresc, nu ceea ce cumva subconştientul atrage. Nu vă imaginaţi că am stat aşa ca o măicuţă şi n-am făcut nimic şi aşa. Am ieşit, am cunoscut, m-am distrat, am dansat, am mai fost la karaoke", a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro