VIDEO / Ipostaze incendiare la Star Matinal. Domnişoarele de la castingul pentru noua asistentă au încins imaginaţia bărbaţilor la proba costumelor de baie

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Ipostaze incendiare la Star Matinal. Domnişoarele de la castingul pentru noua asistentă au încins imaginaţia bărbaţilor la proba costumelor de baie © Captură Video

Imagini incendiare la Stars Matinal! Competiţia pentru obţinerea rolului de asistentă este în plină desfăşurare, iar domnişoarele se întrec pentru a obţine această poziţie, scoţând toate armele din dotare. Tinerele au făcut senzaţie atunci când au renunţat la haine şi au susţinut proba costumelor de baie, încingând astfel toată atmosfera din platou.

Dimineaţa a început bine pentru telespectatorii de la Stars Matinal. Bărbaţii care au stat cu ochii pe micile ecrane au avut posibilitatea să admire în voie trei domnişoare superbe şi extreeeem, extrem de sexy. Gabriela, Beatrice şi Edith au dat tot ce e mai bun din ele pentru a ieşi învingătoare în semifinală, făcând faţă cu succes tuturor probelor.

Pe lângă simpaticii prezentatori, Flick şi Popescu, în platou au fost prezenţi Cristi Pulhac şi Costin Gheorghe care i-au ajutat pe aceştia să jurizeze în mod corect prestaţiile domnişoarelor. Ei s-au arătat foarte mulţumiţi de străduinţa tinerelor, drept urmare le-au acordat note mari.

Fetele s-au întrecut atât în frumuseţea costumelor, cât şi în mişcările de dans cu care i-au ameţit pe telespectatori. Deşi toate s-au descurcat de minune, doar una a reuşit să impresioneze pe deplin. Dintre cele trei, Gabriela a fost cea care a obţinut cel mai mare punctaj, câştigând semifinala, în timp ce Edith şi Beatrice au luat note ceva mai mici.

În continuare, vă puteţi convinge singuri de prestaţia incendiară a fetelor, urmărind următoarele magini.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro