VIDEO / Mama campioanei care îşi caută disperată tatăl, dezvăluiri şocante: "Nu trebuie să ştie nimic"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mama campioanei care îşi caută disperată tatăl, dezvăluiri şocante: "Nu trebuie să ştie nimic" © Captură Video

După ce Georgiana Elena Lupu, campioana născută în închisoare, şi-a povestit drama în cadrul emisiunii "Acces Direct", mama tinerei de 23 de ani a intervenit telefonic şi a făcut câteva dezvăluiri şocante. 

Georgiana Elena Lupu a povestit că a fost abandonată de mamă după naştere şi a fost luată de Protecţia Copilului la Bacău pentru a fi crescută în mai multe centre de plasament. Deşi a trecut prin clipe extrem de grele, tânăra a continuat să răzbată cu o singură dorinţă puternică în suflet: să-şi cunoască tatăl.

Tânăra a povestit că şi-a cunoscut mama abia la opt ani. Deşi a încercat să îi ceară ajutorul pentru a-şi găsi părintele, Georgiana a povestit că minţit-o şi i-a ascuns permanent informaţii desptre acesta. Cea care i-a dat naştere a intervenit telefonic şi şi-a spus punctul de vedere, făcând nişte declaraţii halucinante. 

Potrivit spuselor femeii, nici ea, nici Georgiana nu trebuie să ştie nimic despre acest bărbat. Deşi iniţial nu a vrut să dea nicio informaţie legată de acesta, mama tinerei campioane a susţinut că Georgiana poate afla mai multe la Stănişeşti, judeţul Bacău, de la bunica sa.

"Nu ştiu eu, nici ea nu trebuie să ştie nimic. Au fost ani. Au trecut anii", a spus femeia la "Acces Direct".

Mama Georgianei a susţinut că avut şi ea la rândul ei o viaţă grea. Femeia a fost şi ea crescută la centre de plasament şi a ajuns în închisoare, loc în care a născut-o pe tânără, din cauza neajunsurilor.

"Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo", a declarat mama Georgianei.

În continuare, întrebată dacă ştie orice informaţie despre tatăl Georgianei, mama sa a declarat că nu este în România şi că a ajuns să-l cunoască întâmplător, pe stradă. Între ea şi bărbat ar fi fost vorba despre o aventură.

"Nu este în România, nu ştiu nimic eu (...). L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă", a mai spus femeia în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro