VIDEO / Mama lui Viorel vrea să-şi ia nepoata în plasament. Ce părere au Veronica şi soţul ei despre această decizie

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Mama lui Viorel vrea să-şi ia nepoata în plasament. Ce părere au Veronica şi soţul ei despre această decizie © Captură Video

Lucrurile par să se liniştească între Veronica, Viorel şi mama acestuia. Invitată la "Acces Direct", femeia a susţinut să îşi doreşte să îşi ia nepoata în plasament. Au fost sau nu de acord cei doi cu această decizie?

După ce în urmă cu două săptămâni a avut loc un scandal monstru între Viorel, Veronica şi soacra acesteia, cea din urmă a declarat că intenţionează să îşi ia nepoata în plasament familial. Femeia este atât de ataşată de acea mică, încât este în stare să o crească în continuare, chiar dacă în urma probelor biologice ce i-au fost recoltate fetiţei ar reieşi că este de fapt fiica lui Marian, amantul Vulpiţei.

"Păi eu o iau. Şi normal că o iau, dacă eu m-am chinut cu ea până acum, eu o iau. Şi aşa, indiferent oricui a fi copila, dar eu mă rog la Maica Domnului să fie a lui Viorel şi chiar dacă e a lui Marian eu nu i-o dau", a declarat soacra Vulpiţei la "Acces Direct".

Mama lui Viorel a mărturisit că vrea să aibă grijă de fetiţă până când Viorel şi Veronica vor avea o stabilitate financiară pentru a putea să o crească singuri. Femeia a făcut deja câteva cercetări şi ar vrea să devină asistent maternal de familie, primind în acest fel şi bani pentru creşterea micuţei.

Referitor la această decizie, Viorel susţine că este de acord, însă doar cu nişte condiţii. Bărbatul acceptă ca mama lui să îi crească fetiţa dacă îl va lăsa atât pe el, cât şi pe soţia lui, să ţină legătura cu aceasta, ori de câte ori doresc.

"Da, sunt de acord cu treaba asta, dar cu o singură condiţie: când vreau să vorbesc cu ea la telefon să mi-o dea la telefon, când vreau să mă duc să o vizitez, să-mi dea voie să o vizitez, un timp. Dacă se pune contra cineva din familia, poate se pune tata contra sau cineva aici nu ştiu... Eu sper că o să mă lase să vin să o văd. Deci eu sunt de acord cu ce spuneţi dumneavoastră", a spus Viorel în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro