VIDEO / Mama Veronicăi rupe tăcerea: "Zice numai minciuni soacră-sa". Între cele două cuscre a izbucnit războiul

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mama Veronicăi rupe tăcerea: "Zice numai minciuni soacră-sa". Între cele două cuscre a izbucnit războiul © Captură Video

În timp ce în relaţia dintre Veronica şi Viorel s-a reinstalat pacea şi iubirea, între mamele lor s-a declanşat un adevărat război. Soacra lui Viorel a hotărât să rupă tăcerea şi şi-a spus părerea în legătură cu ceea ce spune cuscra ei, acuzând-o pe aceasta că nu vrea decât să îi despartă pe cei doi.

Mama Vulpiţei este foc şi pară pe cuscra sa. Femeia nu mai are linişte de când soacra Veronicăi a susţinut că intenţionează să o dea în judecată pe soţia lui Viorel. Aceasta îi ia apărerea şi declară că fata ei nu are nicio vină. 

"Dar de ce să o dea în judecată? Că nu e vinovată cu nimic. Pentru ce să o dea în judecată? Zice numai minciuni soacră-sa", a spus mama Veronicăi pentru "Acces Direct".

Ba mai mult, mama Veronicăi susţine că fetiţa acesteia este a lui Viorel şi nu a lui Marian, aşa cum susţine amantul Vulpiţei. Femeia a mărturisit că micuţa îi seamănă chiar foarte bine tatălui.

"Eu zic că e a lui fata", a spus femeia în legătură cu Viorel.

Cu toate astea, în acelaşi timp, femeia este reţinută în legătură cu faptul că fetiţa ar putea să fie fata lui Marian. 

"Aici nu ştiu. Aici nu mai zic nimic. Eu zic parcă nu e a lui, dar... eu zic că e a lui Viorel", a declarat mama Veronicăi.

În ceea ce-l priveşte pe Marian, mama Vulpiţei a recunoscut că îl cunoaşte pe acesta încă de când era elev, fiind în clasă cu fiica sa.

"A fost în clasă cu dânsa din a V-a până în a VIII-a. Când mă mai duceam la şedinţe la fată la şcoală l-am mai văzut", a mai susţinut ea.

Femeia o atacă direct pe mama lui Viorel, acuzând-o de vinovăţie. Mama Veronicăi a povestit că Vulpiţa a fost ţinută în condiţii rele, povestind că nu o lăsa nici măcar nu era lăsată să îşi spele rufele la maşina de spălat şi era pusă să facă acest lucru manual.

"Soacră-sa a fost vinovată peste măsură. Nu a lăsat-o să aibă grijă de copil, o chinua... Ea spăla la mână şi ea spăla la maşină. Nu o lăsa să spele la maşină. Rar. Când pleca soacră-sa de acasă spăla la maşină şi ea. Şi zice numai minciuni soacră-sa", a spus femeia.

Întrebată despre acest detaliu, llinca Stegaru a spus că nu obişnuia să folosească maşina de spălat doar pentru a mai face economie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro