VIDEO / Maria Buză şi Lia Bugnar, dezvăluiri inedite din Asia Express. "Era foarte greu"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Maria Buză şi Lia Bugnar, dezvăluiri inedite din Asia Express. "Era foarte greu"

Asia Express este o experienţă de neuitat. Vedetele au întâmpinat diverse provocări, cărora au trebuit să le ţină piept, aşa cum au putut ele mai bine. Invitate la "Răi da' Buni", Maria Buză şi Lia Bugnar au povestit prin ce momente au trecut în timpul concursului. 

Asia Express a început, iar telespectatorii privesc cu sufletul la gură fiecare episod. Nu e de mirare, ţinând cont de cât de dinamic şi de palpitant este acest concurs. Maria Buză a mărturisit la "Răi da' Buni" faptul că ea şi partenera sa Lia Bugnar s-au confruntat cu multe dificultăţi. Potrivit spuselor sale, cel mai mare "duşman" al concurenţilor a fost timpul.

"Probele în sine nu au fost aşa... nu ştiu cum să spun... de grele. Numai că îţi trebuia o anumită măiestrie să faci acele probe. Erau în schimbe foarte multe. Foarte multe probe aveai de făcut. Noi nu ştim când se începea ziua şi când se încheia. Nu realizam când trec orele alea, când ne trece ziua şi cum petreceam noi timpul între probe, cum găseam maşină. De asta era foarte greu. Citeai textul pentru misiunea următoare tot aşa, într-o viteză... Citeai şi te şi gândeai cum să faci...", a povestit Maria Buză la "Răi da' Buni".

Maria Buză a povestit despre impactul pe care l-a avut prima probă, atunci când concurenţii au fost lăsaţi în piaţa de peşte. Vedeta a mărturisit că mirosul din acel loc era insuportabil.

"Închipuiţi-vă că peşti... e piaţa aia e peşte. Nu stă în gheaţă aşa cum suntem noi obişnuiţi în frigidere şi aşa mai departe. Peste este pe tarabă, într-o temperatură de 40, 40 şi de grade. Doar dacă este ambalat şi transportat el este pus în gheaţă. (...) Mirosul venea de ceea ce era pe jos, mizeria de pe jos. Peştele în sine nu avea un miros, pentru că el nu apucă să se strice, se vinde foarte repede", a spus celebra artistă.

Contactată telefonic, Lia Bugnar a povesit în cadrul emisiunii că între ea şi Maria Buză există o relaţie foarte strânsă, cunoscându-se de 40 de ani. Acest lucru le-a ajutat, deoarece se cunosc foarte bine una pe cealaltă.

"O iubesc pe Maria necondiţionat de-o viaţă. Avem foarte mare încredere una în alta", a spus Lia Bugnar.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro