VIDEO / Maria Ghiorghiu, mesaj pentru români, în plină pandemie de coronavirus: „O să se descopere vaccinul. Nu vor fi morți în România”

VIDEO / Maria Ghiorghiu, mesaj pentru români, în plină pandemie de coronavirus: „O să se descopere vaccinul. Nu vor fi morți în România” © Arhivă

Maria Ghiorghiu continuă să facă declarații în legătură cu ceea ce a văzut despre Covid-19. Potrivit spuselor sale, românii nu au motiv de îngrijorare, deoarece în țara noastră nu vor exista morți din cauza virusului ucigaș din China.

Maria Ghiorghiu a susținut printr-o intervenție telefonică la „Agenția VIP” că i-a apărut problema despre coronavirus încă de acum șapte ani, pe data de 9 aprilie 2013, la ora 22:20. Apoi, a mai văzut o dată detalii despre Covid-19 în anul 2017.

„Aveam un articol scris cu titlul „Un virus necunoscut până acum, dar foarte puternic va face ravagii printre oameni”. Auzeam un glas care spunea așa: „Ce mizerie! E o mizerie de bronșită. Murim!” Iar acest coronavirus afectează plămânii și chiar se moare”, a spus Maria Ghiorghiu.

În continuare, Maria Ghiorghiu a mărturisit că i-a apărut faptul că în mai puțin de două luni va apărea un vaccin pentru Covid-19 și că în România nu vor exista morți din cauza acestui virus.

„Nu o să treacă mult timp și o să se descopere vaccinul pentru coronavirus și va fi bine în mai puțin de 2 luni cred. Se va așterne liniștea în privința coronavirusului. În alte privințe mă îndoiesc. Mă gândesc la un cutremur puternic pe care l-am văzut. Nu știu dacă va fi în România sau în altă țară. (...) Și mă gândesc chiar și la cel de-al III-lea Război Mondial. (...)„România va fi ocrotită. Din pricina coronavirusului nu vor fi morți”, a mai spus Maria Ghiorghiu la „Agenția VIP”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro