VIDEO / Mihaela Buzărnescu, povestea din spatele succesului. Celebra jucătoare de tenis a trecut prin clipe cumplite: "A trebuit să fac o intervenţie chirurgicală"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mihaela Buzărnescu, povestea din spatele succesului. Celebra jucătoare de tenis a trecut prin clipe cumplite: "A trebuit să fac o intervenţie chirurgicală" © Captură Video

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai iubite jucătoare de tenis. Însă pentru a ajunge la un asemenea nivel, faimoasa sportivă a depus foarte multă muncă. De-a lungul carierei sale, tenismena a trecut prin clipe extrem de dureroase, ajungând la un moment dat să facă şi o operaţie.

Invitată la "Răi da' buni", Mihaela Buzărnescu a povestit despre cele mai grele momente din viaţa sa. Potrivit spuselor sale, în ultimii doi ani necazurile s-au ţinut în lanţ, deoarece celebra jucătoare a suferit numeroase accidentări. 

"În ultimii doi ani a fost accidentarea de la gleznă, culminând cu cea de la umăr care a fost o corelaţie între umăr opus cu gleznă opusă. Şi din cauza aceasta am ajuns la o durere atât de profundă la umăr, încât a trebuit să fac o intervenţie chirurgicală, pentru că supraspinosul, tendonul supraspinos s-a rupt. Patru milimetri a fost rupt şi nu mai puteam să joc aşa", a mărturisit Mihaela Buzărnescu la "Răi da' buni".

Chiar dacă durerile erau insuportabile, Mihaela Buzărnescu nu a renunţat nicio clipă la visul ei şi a continuat să joace pe teren, dând dovadă de foarte multă ambiţie. Sportiva a făcut 30 de injecţii minim anul trecut, combinate, pentru a putea face faţă suferinţei.

"Ajunsesem la un moment dat să nu mai rezist psihic durerea pe care o simţeam. Nu mai puteam să o controlez. Câteodată, în timpul meciului îşi mai pierdea din intensitate din cauza tensiunii meciului, emoţii, concentrare. Făceam abstracţie şi după meci era extrem de dureros. Nu mai puteam să fac nimic cu mâna stângă, nu mai puteam să dorm pe partea stângă. Trebuia să dorm cu o pernă pe partea dreaptă, cu o pernă în braţe. Era foarte, foarte greu", a mai spus jucătoarea în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro