VIDEO / Mirela Vaida, scoasă din sărite de Viorel, în platoul Acces Direct: "Vezi că ne tragem de şireturi"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Mirela Vaida, scoasă din sărite de Viorel, în platoul Acces Direct: "Vezi că ne tragem de şireturi" © Captură Video

Veronica susţine în continuare că naşul său a încercat sa o violeze. Tânăra de 22 de ani a povestit din nou, pe îndelete, clipele tragice prin care a trecut atunci când cel care urma să îi fie părinte spiritual ar fi vrut să o agreseze. În timp ce o rudă din partea naşilor îşi exprima varianta proprie referitoare la acest caz, Viorel nu s-a putut abţine şi a întrerupt-o de mai multe ori pe Mirela Vaida, lucru care a scos-o din sărite pe prezentatoarea de televiziune.

Soţiei-vulpiţă încă îi dau lacrimile atunci când îşi aminteşte de episodul cutremurător, în care, aşa cum susţine ea, naşul său a vrut să abuzeze de ea. După ce de curând a povestit pas cu pas aceste fapte, Veronica a spus în această seară, la Acces Direct, că lucrurile au fost atât de grave, încât a fost nevoită să evadeze pe geam, din propria casă, pentru a scăpa de cel care urma să îi fie părinte spiritual.

"El a intrat în casă buzna. Nu mi-am dat seama. Am crezut că poate vrea să vadă fata. (...) Ştia că sunt cu Viorel, că am fata mică. Eu i-am spus că: ai doi copii şi că vrei să-mi strici mie familia? Că şi eu am o fetiţă mică. (...) L-am împins de mai multe ori şi am scăpăt de el, am sărit de pe canapea, am ajuns pe geam. Am sărit pe geam", a spus Veronica în cadrul emisiunii.

Veronica şi-a sunat imediat soţul şi i-a povestit despre cele întâmplate, urmând ca aceştia să meargă la Poliţie. Veronica nu a depus nicio plângere împotriva naşului său, deoarece oamenii legii ar fi trimis-o acasă şi l-ar fi chemat doar pe Viorel. La rândul său, soţul vulpiţei spune că părintele lor spiritual ar fi recunoscut că ar fi încercat să-i violeze partenera de viaţă.

Printr-o intervenţie telefonică, Adriana, nepoata naşilor a susţinut că Veronica a fost cea care l-a chemat acasă la ea şi că aceasta era aproape dezbrăcată atunci când l-a primit. Ba mai mult, femeia spune că Viorel şi vulpiţa au depus de fapt plângere împotriva naşului, iar cei doi au cerut 15 milioane de lei vechi pentru a o retrage.

"Domnişoara vulpiţă tot îl suna pe naşul după ce a ieşit de la spital. Omul a trecut pe la ea să vadă fata. După ce a ajuns naşul la fina, cum era vulpiţa? În ce ipostază erai? Era aproape dezbrăcată. (...) A fost la Poliţie, a depus plângere. A doua zi sau a treia zi, nu mai ştiu sigur, s-a dus la mătuşa mea la poartă, ea era acasă şi a zis ca să retragă plângerea Viorel să le dea 15 milioane. Atunci, mătuşa mea când a auzit a mers la sediu de Poliţie din comună şi când au văzut-o poliţiştii şi-au dat seama pentru ce s-a dus", a spus Adriana, nepoata naşilor Veronicăi.

Viorel a răbufnit la auzul acestor cuvinte şi fiind iritat, a întrerupt-o pe Mirela Vaida, atunci când prezentatoarea îi adresa o întrebare Adrianei. Vedeta l-a pus imediat la punct pe Viorel, adresându-i câteva cuvinte.

"Viorel, vezi că ne tragem de şireturi. Şi nu e cazul, crede-mă", i-a spus Mirela Vaida lui Viorel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro