VIDEO / Mirela Vaida, serbată în platoul Acces Direct. „Mă simt așa parcă nu mai sunt tânără”

VIDEO / Mirela Vaida, serbată în platoul Acces Direct. „Mă simt așa parcă nu mai sunt tânără” © Captură Video

Astăzi, în viața Mirelei Vaida are loc un eveniment extrem de important. Frumoasa prezentatoare de la „Acces Direct” împlinește vârsta de 38 de ani. Vedeta a fost sărbătorită atât de familie, cât și de colegii de breaslă care i-au făcut o surpriză emoționantă în timpul emisiunii.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră, fiind apreciată pentru profesionalismul de care dă dovadă în cariera sa. Vedeta împlinește 38 de ani, eveniment care i-a bucurat atât pe membrii familiei, cât și pe apropiații săi. O astfel de ocazie specială nu avea cum să treacă neobservată, astfel că, membrii echipei „Acces Direct” i-au oferit Mirelei Vaida un buchet mare de flori, drept cadou de ziua sa.

Mirela Vaida s-a arătat extrem de emoționată la primirea buchetului. Deși are doar 38 de ani, frumoasa prezentatoare a mărturisit că nu se mai simte la fel de tânără. Tot ea a susținut că cel mai important lucru pentru ea, cât și pentru restul oamenilor, este acum sănătatea.

„Mulțumesc tare mult, dragi colegi. Zi ce zi de naștere mi-am ales și eu. Fix în prima zi de stare de urgență. Cred că nu a mai fost așa ceva din vremea celui de-Al Doilea Război Mondial, dar ca să țin minte că astăzi am făcut 38 de ani, să mă ierte doamnele care 38 și mai mulți, dar parcă nu mai sunt tânără așa... nu știu cum, mă simt așa parcă nu mai sunt tânără, însă mulțumesc foarte mult că mi-ați adus acest buchet de flori. Vă mulțumesc din tot sufletul că mă suportați practic în fiecare zi și că facem împreună o echipă bună. Mulțumesc foarte mult echipei noastre, echipei Acces Direct, oameni extrem de muncitori și de dedicați și dumneavoastră, celor de acasă că ne urmăriți în fiecare zi. Să fim sănătoși, asta e cel mai important. Că de petrecei vom avea noi timp după ce trece toată epiedemia asta”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro