VIDEO / Momentul adevărului a sosit. Este sau nu Viorel tatăl fetiţei Veronicăi?

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Momentul adevărului a sosit. Este sau nu Viorel tatăl fetiţei Veronicăi? © Captură Video

Aşteptarea a luat sfârşit. După ce întreaga ţară a aşteptat cu sufletul la gură, plicul cu rezultatul testului paternităţii a fost desfăcut. Este sau nu Viorel tatăl fetiţei Veronicăi?

În aşteptarea rezultatului ADN, Viorel şi Veronica a trecut prin emoţii extrem de puternice. Invitată la Acces Direct alături de soţul ei, tânăra de 22 de ani a început să plângă, fiind nerăbdătoare să afle vestea.

"Pe baza analizei genetice a celor cinsprezece loci indicaţi: Stegaru Vioerel, prezumtibv tată, nu se exclude ca fiind tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, copil, deoarece prezintă marcări genetici similari. Valoarea icp arată că Stegaru Viorel, prezumtiv tată, prezintă o probabilitate de 14.200 de ori mai mare de a fi tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, comparativ cu un individ netestat, neînrudit, de aceeaşi etnie. Probabilitatea ca Viorel Stegaru să fie tatăl fetiţei Maria este de 99,99 %", a spus Mirela Vaida la Acces Direct, citind rezultatul testului.

Aşadar, Viorel este tatăl fetiţei Vulpiţei. Lacrimile Veronicăi s-au transformat în unele de bucurie, deoarece acum i s-a luat în sfârşit o piatră de pe inimă, atât ei, cât şi soţului său.

La fel de încântată de vestea a fost şi soacra Vulpiţei, care declara în urmă cu câteva zile că indiferent dacă fetiţa este copilul lui Viorel sau al amantului Marian, femeia va continua să se ocupe de creşterea sa.

Veronica şi soacra sa au îngropat securea războiului şi s-au îmbrăţişat, semn că sunt gata să dea uitării toate conflictele care au existat între ele.

"Ţi-am spus mamă că e nepoata matale?", i-a spus Veronica mamei lui Viorel, izbucnind în lacrimi şi îmbrăţişând-o. De asemenea, Vulpiţa şi-a cerut iertare şi i-a mulţumit că i-a crescut fetiţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro