VIDEO / Natalia Mateuţ a fost implicată într-un accident de maşină. "A intrat în noi..."

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Natalia Mateuţ a fost implicată într-un accident de maşină. "A intrat în noi..." © Captură Video

Recent întoarsă din Mexic, Natalia Mateuţ a povestit la "Răi da' buni" despre peripeţiile prin care a trecut în timpul vacanţei. Pe lângă faptul că a pierdut avionul, vedeta a fost implicată într-un accident periculos de maşină.

Natalia Mateuţ a petrecut câteva zile de vis alături de sora şi unele dintre prietenele ei cele mai bune. Vedeta nu a ales o destinaţie oarecare, ci una exclusivistă. Invitată la "Răi da' buni", prezentatoarea s-a întors cu bateriile încărcate din minunatul Tulum, loc în care a bifat toate distracţiile.

"Energia care este acolo este una absolut minunată, deci efectiv e super tare să mergi la una dintre cele mai mişto petreceri", a declarat Natalia Mateuţ în cadrul emisiunii.

Deşi a fost o vacanţă de vis, vedeta şi prietenele ei nu au fost însă ocolite de necazuri. În timp ce se îndreptau spre o petrecere, maşina pe care o închiriaseră a fost implicată într-un accident. Din fericire, cu toate că maşina a fost puternic avariată nu a fost nimeni rănit.

"Accidentul a fost într-un moment în care voiam să ajungem acasă să ne pregătim, să ne facem toate cele şi să ne ducem spre o petrecere, evident. O furgonetă cu multe lemne în spate a intrat în noi... nu mai ştiu exact cum s-a întâmplat, dar ideea e că noroc că am scăpat cu bine", a povestit vedeta. 

Cu toate astea, Nataliei Mateuţ i-a plăcut atât de mult în Tulum, încât şi-a mai prelungit vacanţa cu câteva zile. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro