VIDEO / Natașa Raab, mărturisiri cutremurătoare, la șase luni de la moartea soțului: „Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”. Mesajul actriței pentru români, în pandemie

VIDEO / Natașa Raab, mărturisiri cutremurătoare, la șase luni de la moartea soțului: „Am o boală autoimună care îmi afectează creierul”. Mesajul actriței pentru români, în pandemie © Arhivă

Natașa Raab este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe din România. Artista a trecut prin clipe grele de când soțul ei s-a stins din viață, în urmă cu șase luni. Aceasta a povestit la „Agenția VIP” despre boala sa nemiloasă și în același timp le-a transmis românilor un mesaj, în plină pandemie de coronavirus.

Natașa Raab a mărturisit la „Agenția VIP” printr-o intervenție telefonică că suferă despre o boală autoimună care îi afectează funcțiile creierului. Din cauza acesteia, se simt foarte rău.   

„Am o boală autoimună care îmi afectează creierul, vorbirea, sunt foarte amețită. Nici nu îmi vine să cred când mă uit la pozele alea pe care le afișați”, a spus actrița în cadrul emisiunii.

În continuare, actrița a susținut că România este încercată foarte mult de acest virus. De aceea, mesajul ei principal este ca oamenii să nu uite să se roage și să aibă mare încredere în puterea lui Dumnezeu.

„Acum țara noastră trece printr-o mare încercare și văr vor pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false. Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor, cred că ne-a pedepsit Dumnezeu. Vă rog din toată inima la fiecare oră să vă rugați frumos cătred Divinitate ca să ne ocrotească. Oricum suntem mult mai bine dcecât alte țări”, a continuat artista.

Natașa Raab își amintește cu durere în suflet de soțul său, dar într-un fel, artista a mărturisit că îi pare bine că lucrurile s-au întâmplat așa, deoarece dacă era în viață ar fi fost supus riscului, pentru că era medic.

„Iar eu mă uit câteodată la fotografia soțului meu și-mi spun că poate e mai bine așa, pentru că el dacă era medic ar fi fost în prima linie. Și era și medic și urgență. Și chiar dacă era pensionat l-ar fi chemat”, a mai spus Natașa Raab.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro