VIDEO / Nico şi fiica ei Alexandra, dezvăluiri din Asia Express: "A trebuit să trag pentru amândouă"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Nico şi fiica ei Alexandra, dezvăluiri din Asia Express: "A trebuit să trag pentru amândouă" © Captură Video

Asia Express a fost o experienţă de neuitat pentru toţi concurenţii. Vedetele au trecut prin momente unice, fiind nevoite să se adapteze tuturor condiţiilor şi să facă faţă sarcinilor din concurs, indiferent de câte grele au fost. Invitate la Xtra Night Show, Nico şi fiica ei Alexandra au făcut dezvăluiri inedite despre provocările cu care s-au confruntat.

Chiar dacă acest concurs este unul foarte solicitant, vedetele au declarat că au fost foarte încântate să participe. Aşadar, deşi s-a confruntat cu multe momente de oboseală, Nico a mărturisit că a fost o experienţă pe care ar mai repeta-o. 

"E o emisiune foarte tare, foarte, foarte tare, unde te trimite de la agonie la extaz", a declarat Nico în cadrul emisiunii.

În schimb, fiica sa nu s-a arătat la fel de încântată să mai repete concursul alături de mama sa. Potrivit spuselor sale, Alexandra a trebuit să muncească pentru amândouă, încercând permanent să o motiveze pe celebra cântăreaţă.

"Eu nu mai merg cu ea. (...) A trebuit să trag pentru amândouă. A fost prima experienţă pe care am avut-o alături de ea. Nu mă aşteptam. Dar oricum sunt mândră de ea. (...) Este oricum o femeie puternică", a spus Alexandra la Xtra Night Show.

Nico este conştientă de faptul că fiica sa a trebuit să îi ridice permanent moralul, recunoscând chiar ea acest lucru. 

"Am dezumflat-o definitiv pe ea. Că ea era genul ăla de haide, haide, haide şi mama stai că nu mai pot. Mergeam doi, trei paşi, alergam, pe urmă mai stăteam. Pentru ea nu a fost chiar un noroc ca să zic aşa...", a spus artista.

De asemenea, Nico a povestit că a fost de-a dreptul copleşită de la acest concurs, deoarece a trebut prin nişte stări unice, pe care nu mai ştia cum să le gestioneze.

"Toate probele alea te lasă pur şi simplu fără respiraţie. Nu ştii când să respiri, când să inspiri. (...) Eu am şi o fisură de menisc. Am şi spatele... m-au luat toate alea. Seara le simţeai", a declarat Nico.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro