VIDEO / Regina genelor, casă de vis, scăldată în sclipici. Prin mâinile ei au trecut nenumărate vedete din România. „Îmi plac lucrurile foarte glossy”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Regina genelor, casă de vis, scăldată în sclipici. Prin mâinile ei au trecut nenumărate vedete din România. „Îmi plac lucrurile foarte glossy” © Captură Video

La doar 26 de ani, Doina Ilie, cunoscută ca „regina genelor” are o viață la care mulți visează. Casa sa este decorată toată cu sclipici, de la cele complexe, până la cele mai meticuloase detalii. Telespectatorii Acces Direct au avut ocazia să-i admire locuința, deoarece, mândră de ea, frumoasa brunetă le-a oferit un tur de excepție al acesteia.

Doina Ilie a devenit cunoscută în rândul vedetelor din showbizul autohton după ce a îmbinat utilul cu plăcutul. Frumoasa brunetă și-a urmat visul și și-a dezvoltat atât de mult pasiunea pentru gene, încât prin mâinile ei au trecut numeroase nume importante.

Munca sa a fost pe deplin răsplătită, lucru pe care îl puteți observa cu ușurință peste tot în casa sa de lux. Doina s-a mutat în această casă alături de soțul ei, și deși acum arată excepțional, sclipiciul luându-ți ochii la fiecare pas, bruneta a mărturisit că atunci când vor apărea copiii vor mai face câteva modificări în casă.

„Când o să facem copii o să ne mărim și casa. Eu sunt adepta culorilor deschis. Îmi place foarte mult albul. Îmi place verde că dă un aer mai proaspat. Îmi place ca locul în care locuiesc să fie cât mai deschis, luminos”, a povestit „regina genelor” la Acces Direct.

În continuare, Doina Ilie a susținut că este o persoană foarte credincioasă, motiv pentru care peste tot în casă sunt amplasate icoane.

„Eu sunt o persoană foarte credincioasă și cred că tot ce mi s-a întamplat în viață e datorită lui Dumnezeu. I-am simțit prezența și niciodată nu m-a lăsat”, a mărturisit tânăra.

Tot ea a povestit că este fană a lucrurilor glossy și adoră așternuturile albe. În aceeași măsură, are o slăbiciune și pentru blănurile naturale și pantofi.

„Îmi plac lucrurile foarte glossy. Îmi plac lenjeriile fine și albe ca la hotel. Este dintr-o gamă mai luxoasă”, a continuat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro