VIDEO / Scandal între Vulpiță și dansatoarea Emy! Și-au aruncat cuvinte grele. ”Băi fetițo nu mai țipa”

VIDEO / Scandal între Vulpiță și dansatoarea Emy! Și-au aruncat cuvinte grele. ”Băi fetițo nu mai țipa” © captura foto

Viorel Stegaru, soțul Vupiței, joacă la două capete. Este greu să aleagă între soția lui și între frumoasa dansatoare Emy, care se pare că i-a cucerit inima! Cele două ”se bat” pentru acesta și chiar își aruncă cuvinte grele.

După ce dansatoarea Emy i-a făcut ochi dulci lui Viorel, Vulpița nu mai are liniște și încearcă cât de mult poate să o îndepărteze din viața bărbatului ei. 

În urmă cu o seară, cele două au stat față-n față în platoul Acces Direct, acolo unde s-au confrunat pentru inima lui Viorel, blondina spune că vrea să fie prietenă cu ei, dar soția-vulpiță nu poate să accepte acest lucru.

Imediat după emisiune, Viorel a ieșit afară cu Emy dansatoarea, fapt pentru care a infuriat-o la maximum pe Veronica. Printr-o intervenție telefonică cele două și-au adresat cuvinte grele, care ulterior au pornit un scandal chiar în direct. 

”Băi fetițo, nu mai țipa, cine te crezi?”, i-a adresat Emy acesteia în momentul de furie. .

”Eu nu sunt fetiță și am nume și nici la mine să nu mai vii la ușă”, a fost și replica Vulpiței.

Dansatoarea Emy nu s-a lăsat mai prejos și a continut seria replicilor pentru soția-vulpiță care este geloasă pe relația de prietenie dintre ea și Viorel. ”E, pentru mine nu mai ai nume din secunda asta”, a spus ea prin telefon la Acees Direct
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro