VIDEO / Sergiu, tânărul care a mers călare pe cal la maternitate, dezvăluiri emoționante. „Sunt necăjit, nu am nicio posibilitate”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Sergiu, tânărul care a mers călare pe cal la maternitate, dezvăluiri emoționante. „Sunt necăjit, nu am nicio posibilitate” © Captură Video

Povestea lui Sergiu a impresionat o țară întreagă. Deși ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă, tânărul în vârstă de 22 de ani și-a luat inima în dinți și a plecat spre maternitate călare pe cal, deoarece pentru el cel mai important a fost să ajungă să-și vadă soția și bebelușul nou-născut și să le ducă de mâncare.

Sergiu a povestit la Acces Direct, prin cadrul unei intervenții telefonice, cum a parcurs drumul până la maternitate. Potrivit spuselor sale, deși trecătorii se uitau ciudat la el, uimiți să vadă pe cineva că merge călare pe cal în plină pandemie de coronavirus, tânărul și-a văzut în continuare de drum pentru a ajunge la destinație. Motivul? Pentru el a contat doar să ajungă cât mai repede la familia lui.

„Deci se uitau... vă dați seama ca erau uimiți să vadă așa ceva. Dar mie unul sincer... mă gândeam să ajung cât mai repede la spital”, a spus Sergiu la Acces Direct.

Tânărul a spus că a plecat de acasă doar după ce și-a pus masca de protecție și a completat o declarație pe proprie răspundere prin care și-a justificat motivul ieșirii din casă.  Tot el a povestit că imediat ce a ajuns la maternitate a legat calul undeva în curtea acesteia și a pășit nerăbdător în spital. Deși nu i-au dat voie să intre să-și vadă soția și copilul, Sergiu și-a dus misiunea la capăt, deoarece le-a lăsat mâncarea pe care a cărat-o cu dânsul 4 kilometri, călare pe cal.

„I-am dus mâncare nevestei mele, alte treburi care îi trebuiau ei, scutece la copil și cam atat...”, a spus Sergiu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro