VIDEO / Simona Constantinescu şi-a schimbat locul de muncă. Cum încearcă să treacă peste pierderea soţului

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Simona Constantinescu şi-a schimbat locul de muncă. Cum încearcă să treacă peste pierderea soţului © Captură Video

Moartea lui Mihai Constantinescu a cutremurat întreaga ţară. Pierderea sa a lăsat regrete adânci în sufletele apropiaţilor săi, mai ales în cel al soţiei lui, Simona. Invitată la "Răi da' Buni", aceasta a mărturisit despre cum încearcă să treacă peste suferinţa cumplită.

Simona Constantinescu are inima sfâşiată de durere, de când sufletul ei pereche s-a stins din viaţă. După patru luni de la moartea marelui artist, soţia lui Mihai Constantinescu încearcă să revină la cursul normal al vieţii. Potrivit spuselor sale, acum şi-a schimbat locul de muncă, alegând un job ce presupune pregătirea economică.

"Viaţa merge înainte, nu ştie drumul înapoi. (...) Am terminat ASE-ul şi lucrez în domeniu. M-am reîntors la birou după doi ani de pauză. Am vrut să fiu aproape de Mihai şi să fiu lângă el, să-l ajut cu ce pot eu şi cât pot eu şi acum mi-am reluat activitatea", a povestit Simona Constantinescu la "Răi da' Buni".

Soţia lui Mihai Constantinescu a susţinut că este imposibil ca să treci atât de uşor pentru o asemenea tragedie, Simona fiind încă afectată de pierdere.

"După ce pierzi o persoană dragă sau iubitul sau iubita nu ai cum să dai uitării aşa repede şi să nu existe durerea şi dorul de acea persoană pentru tot restul vieţii", a mai spus ea.

Pentru a trece peste această suferinţă cumplită, Simona Constantinescu a mărturisit că îi ascultă în permanenţă muzica şi că merge în locurile pe care le frecventau împreună sau să-l viziteze. În amintirea cântăreţului, soţia artistului comunică cu el în gând.

"Ascultând muzica lui (...). Chiar am şters din mintea mea ulimele clipe sau cele cinci luni jumătate de spitalizare", a mai povestit Simona Constantinescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro