VIDEO / Simona Traşcă, mesaj dur după ce au apărut imagini cu ea goală: "O să regrete"

+5 click pentru
galerie

VIDEO / Simona Traşcă, mesaj dur după ce au apărut imagini cu ea goală: "O să regrete" © Captură Video

După ce a fost foc şi pară din cauza unor fotografii cu ea goală puşcă care au fost făcute publice, Simona Traşcă a venit la "Agenţia VIP" şi a transmis în direct un mesaj extrem de dur. 

Invitată la "Agenţia VIP", focoasa blondă a povestit că a fost foarte nervoasă la aflarea veştii că unele dintre fotografiile sale, în care era goală, au fost făcute publice. Vedeta a povestit că aceste imagini au fost făcute chiar de către ea, de pe vremea când era într-o relaţie cu un bărbat de 4 ani şi jumătate. Pe deasupra, cei doi erau şi logodiţi şi existau perioade în care se vedeau mai rar, o dată la două, trei săptămâni, când iubitul ei de atunci se afla-n altă ţară.

Chiar dacă iniţial i-a fost ruşine de aceste fotografii de-a dreptul incendiare, sexy blondina declară acum că în orice cuplu există astfel de poze. Cu toate că şi-a ridicat mai multe semne de întrebare şi a avut destule bănuieli, Simona Traşcă nu îl acuză pe bărbat că el ar fi postat fotografiile.

"Până la urmă cred că foarte multe cupluri fac chestia asta. Nici nu ştiam dacă să vin aici să-mi cer scuze sau nu. Nu ştiu, poate că e urât să vadă lumea, dar până la urmă ce...", a declarat Simona Traşcă la "Agenţia VIP".

În cadrul emisiunii, Simona Traşcă a ţinut să-i transmită cuiva un mesaj tulburător, prin care atenţiona că dacă unele filmuleţe ajung pe Internet va fi foarte rău.

"Vreau să-i transmit cuiva, în direct, că dacă cumva o să dea nişte filmuleţe pe care le are doar şi doar el o să fie groasă. O să regrete", a spus blondina.

Ce spune actualul iubit al blondinei despre această situaţie

Simona Traşcă a declarat că nu a avut nicio problemă în cuplu după aflarea acestor imagini. Vedeta este foarte mândră de iubitul ei, deoarece este foarte înţelegător.

"Nu s-a întâmplat nimic, pentru că este foarte înţelegător şi  e cu capul pe umeri.  E normal când ai o relaţie până la urmă să mai faci o poză. E un bărbat puternic şi îl duce capul. Nu e influenţabil. Chiar mă mir şi eu. Deci cred că e primul bărbat care nu este influenţabil. El ştie ce vrea, ce-i place, că suntem ok", a mărturisit vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro