VIDEO / Soţia-vulpiţă şi soacra, faţă în faţă. Femeia le cere socoteală lui Viorel şi Veronicăi. Cum a decurs întâlnirea dintre cei trei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Soţia-vulpiţă şi soacra, faţă în faţă. Femeia le cere socoteală lui Viorel şi Veronicăi. Cum a decurs întâlnirea dintre cei trei © Captură Video

Soacra Vulpiţei nu a mai rezistat şi a venit la Bucureşti cu nepoata sa. Femeia este hotărâtă să afle cine este cu adevărat tatăl fetiţei, după ce Marian, amantul Veronicăi susţine că îi este părinte. Ilinca Stegaru a ajuns faţă în faţă cu nora şi fiul său, iar între cei trei a avut loc o întâlnire presărată cu scântei!

Ilinca Stegaru, mama lui Viorel, a venit la Bucureşti, înfuriată peste măsură de situaţia în care se află nepoata ei. Invitată la Acces Direct, soacra Veronicăi a mărturisit că fetiţa va rămâne în grija ei, indiferent dacă Viorel este sau nu tatăl acesteia.

"Dacă nu este a lui Viorel, tot la mine rămâne că eu am crescut-o, dar... vom vedea. Sigur că ţin la ea, că eu m-am învăţat cu ea. Lui viorel o să-i spun că văd că nu prea... cam mă dă la spate de tot. Şi în primul rând el are neregulă cu fata, că alocaţia nu i-o dă factorul că nu este el şi cu Protecţia Copilului zice că trebuie să dea semnătură ca să pot să o iau în plasament de familie până când se vor înstări băieţii, până când se vor pune pe picioarele lor, să aibă casă, masă, condiţii de a creşte şi atunci poate să vină să şi-o ia. Dar după cum îl văd eu el cam trage în lături...", a mărturisit soacra Vulpiţei.

Ilinca Stegaru este extrem de supărată pe fiul şi nora ei, deoarece este nevoită să se ocupe de una singură de creşterea celei mici, în timp ce Viorel şi Veronica stau mai mult la Bucureşti.

"Sunt supărată că ei pe o parte stau la Bucureşti şi mama se chinuie. Şi copila are nişte drepturi, dragă Doamne. Acum nici nu o las, că eu am crescut-o, dar nici chiar în felul ăsta să facă", a mai spus femeia.

La rândul său, Veronica susţine că îi pare rău că i-a greşit soacrei sale şi că îşi cere iertare. 

"Mă simt vinovată că i-am greşit. Îmi pare bine că a venit, am văzut-o, am văzut fata, mi-am îmbrăţişat copila şi Viorel a început să plângă când a văzut fata, am început şi eu un pic", a declarat Veronica.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro