VIDEO / Suspectat de Viorel și Veronica, Marian a dat „proba biletului”. Este sau nu autorul ciornei din ușă

VIDEO / Suspectat de Viorel și Veronica, Marian a dat „proba biletului”. Este sau nu autorul ciornei din ușă © Captură Video

Veronica și Viorel își continuă munca de detectivi. După ce un individ le-a dat târcoale în jurul locuinței, spionându-i de pe blocul de vis a vis, soțul Vulpiței a ajuns la concluzia că făptașii nu pot fi decât Emy dansatoarea sau amantul Viorel. Astăzi, cel din urmă a dat „proba biletului” găsit în ușă.

Primul suspect a fost Emy dansatoarea. Vizitată de Viorel, tânăra a rescris cuvânt cu cuvânt mesajul de pe bilet. În urma testului, aceasta a fost considerată „nevinovată” de soții Stegaru. Așadar, următorul a fost Marian.

Potrivit spuselor amantului Marian, tânărul nu ar fi făcut un asemenea efort pentru soții Stegaru, ci, dacă voia să discute cu ei, se prezenta direct la redacția. 

„Mi-era simplu să vin la redacție și să îi găsesc, să vorbesc cu ei. Adică, nu mă mai chinuiam să fac ditamai povestea, să mă urc pe blocuri”, a spus Marian pentru Acces Direct.

Pentru a le demonstra totuși soților Stegaru că nu el este autorul biletului, a rescris mesajul și le-a arătat noua ciornă Veronicăi și lui Viorel prin intermediul unui clip video.

„Vedeți cum este scrisul meu! Ideea este că nici nu se aseamănă cu cel de pe bilet și, plus de asta, nu prea sunt obișnuit să scriu cu litere de tipar. Adică, acum, pur și simplu, m-am străduit să le arăt lor. Nu știu cât de bine se vede scrisul, dar... Adică eu am scris, pe bune, n-am cum să falsific scrisul”, a continuat Marian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro