VIDEO / Vali Vijelie, despre botezul din Râul Iordan: "Când am plecat de acasă nu m-am gândit"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Vali Vijelie, despre botezul din Râul Iordan: "Când am plecat de acasă nu m-am gândit" © Captură Video

La 49 de ani, în viaţa lui Vali Vijelie a avut loc un eveniment extrem de important. Artistul s-a botezat în Râul Iordan, chiar într-o zi specială. Invitat la "Răi da buni", manelistul a povestit pe îndelete despre momentul emoţionant.

Vali Vijelie plecase de acasă cu gândul de a participa la un eveniment, alături de colegul său de breaslă, Nicu Paleru. Artistul nu s-a gândit nicio clipă că prin intermediul acestei ocazii va ajunge să se boteze în Râul Iordan. Cântăreţul a fost susţinut de familia sa, cea care i-a fost alături în clipele unice.

Invitat la "Răi da buni", Vali Vijelie a mărturisit că a hotărât să se boteze la aproape 50 de ani la sfatul unui părinte. Evenimentul a fost unul cu adevărat deosebit, mai ales că, după spusele sale, în ziua în care s-a botezat Râul Iordan se întorcea.

"Aşa a fost să fie. Sincer, când am plecat de acasă nu m-am gândit. Şi dacă tot aveam un părinte care ne-a dus peste tot şi îi mulţumim pe această cale, a zis «uite, nu vrei să mergi să mergi să te botezi la Râul Iordan?» Mergem! Şi s-a nimerit să fie exact ziua în care Râul Iordanului se întoarce. S-au nimerit toate! Şi am zis: unde-i bine, e de mine!", a povestit Vali Vijelie la "Răi da' buni".

Vali Vijelie şi Nicu Paleru au plecat la începutul anului alături de cele mai dragi persoane într-o vacanţă, timp de şapte zile. Cei doi artişti s-au bucurat de aceste clipe de relaxare, amuzându-se, dar au lăsat deoaprte distracţia atunci când a venit vorba despre credinţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro