VIDEO / Veronica, baricadată în dormitor! Tânăra din Blăgești refuză să-și mai vadă soțul după ce i-a șters tatuajele: „Fiecare pe drumul lui”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica, baricadată în dormitor! Tânăra din Blăgești refuză să-și mai vadă soțul după ce i-a șters tatuajele: „Fiecare pe drumul lui” © Captură Video

Un nou scandal monstru a avut loc în cuplul Stegaru. De această dată, cea care a fost aprins scânteia a fost Veronica, atunci când a hotărât să își facă o schimbare de look. Viorel nu s-a arătat deloc încântat de idee, motiv pentru care cei doi soți și-au aruncat cuvinte. Vulpița s-a izolat în dormitor, iar bărbatul susține că vrea să divorțeze!

Schimbarea Veronicăi nu a durat mult. După ce tânăra din Blăgești și-a făcut ieri apariția la Acces Direct cu o perucă blondă și tatuaje false, soțul său a răbufnit. Viorel i-a adresat cuvinte urâte soției sale, iar acum cei doi soți nu mai împart nici măcar dormitorul.

Viorel nu a stat pe gânduri și imediat cum a ajuns acasă i-a șters toate tatuajele Veronicăi. Bărbatul a declarat că este la fel de supărat și astăzi, dezamăgit fiind de decizia Vulpiței.

„Foarte supărat. În continuare sunt supărat. La acest gest nu mă așteptam. Să se ducă să își pună tatuaje și ce a mai făcut ea. A știut ce a făcut că a greșit și iertătura nu se va ierta”, a spus Viorel la Acces Direct.

Veronica nu îi dă voie să intre în dormitor, supărată fiind pe faptul că bărbatul a avut un comportament urât față de ea. Ba mai mult, Vulpița susține că soțul ei a amenințat-o cu divorțul.

„Dacă a spus că bagă divorț de mine nu-l mai primesc nici aici că știu ce am făcut și eu ieri. A zis că bagă divorț și de asta sunt supărată. M-a și jignit. L-am supărat și pe el, dar ce vrei să fac? Mie mi-a plăcut foarte mult, dar el a început să plângă”, a spus Veronica.

În continuare, Vulpița a susținut că deși și-a supărat soțul, ea tot vrea să-și vopsească părul.

„Dacă se împacă cu mine, dacă nu, fiecare pe drumul lui”, a mai spus tânăra din Blăgești.

Viorel se ține tare, deși Veronica a declarat că ar vrea să se împace cu acesta de dragul fetiței. susține

„Odată ce am scos verigheta nu știu ce o să fac de acum înainte. Nu am luat nicio decizie, nu am luat nimic”, a spus Viorel.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro