VIDEO / Veronica, bătută de propriul tată? Declarațiile șocante ale socrului: „A fost dusă la spital” Vulpița a izbucnit în lacrimi

VIDEO / Veronica, bătută de propriul tată? Declarațiile șocante ale socrului: „A fost dusă la spital” Vulpița a izbucnit în lacrimi © Captură Video

După ce liniștea s-a instalat din nou în cuplul soților Stegaru, socrul Vulpiței a făcut câteva declarații șocante în legătură cu nora sa. Potrivit spuselor bărbatului, tânăra din Blăgești a fost bătută de propriul tată.

Tunete și fulgere s-au abătut auspra soților Stegaru. Motivul? Veronica a vrut să fie o femeie liberă, astfel că a dat fuga la salon, loc din care a ieșit schimbată completă. Cu o perucă blondă și niște tatuaje false imprimate pe tot corpul, Vulpița și-a lăsat soțul fără cuvinte. Însă nu într-un sens pozitiv. Viorel a fost enervat din cale-afară de transformarea Veronicăi, astfel că între cei doi a existat din nou o stiuație extrem de tensionată.

Imediată după ce ieri au ajuns acasă, de la emisiune, Viorel a început să fie din ce în ce mai dur cu Veronica. Bărbatul a obligat-o pe aceasta să renunțe la tatuaje și tot el a fost cel care a ajutat-o să și le șteargă. Astăzi, când au fost invitați din nou în platoul Acces Direct, soțul Vulpiței a mai lăsat garda jos și a mărturisit că îi mai dă o șansă partenerei sale de viață.

Cei doi soți nu au avut prea mult timp să se bucure de împăcare, deoarece tatăl lui Viorel a intervenit telefonic și a făcut niște declarații halucinante. Potrivit spuselor sale, Veronica a fost bătută de propriul tată.

„Ce spune ea, cu luatul lui Viorel cu forța...  Ea a fost bătută de tatăl ei. A fost dusă la spital”, a spus tatăl lui Viorel printr-o intervenție telefonică, la Acces Direct.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro