VIDEO / Veronica, copleşită de emoţii în aşteptarea testului de paternitate: "Mă simt rău tare...". Ce mesaj are Vulpiţa pentru amantul Marian

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica, copleşită de emoţii în aşteptarea testului de paternitate: "Mă simt rău tare...". Ce mesaj are Vulpiţa pentru amantul Marian © Captură Video

Veronica trece printr-o mulţime de stări, aşteptând cu sufletul la gură rezultatul testului de paternitate. Este sau nu fetiţa copilul lui Viorel? Părerile sunt împărţite. Pe de o parte, Vulpiţa susţine că soţul său este tatăl, în timp ce amantul şi soacra tinerei de 22 de ani contestă acest lucru şi cred cu tărie că este de fapt al lui Marian. Iată ce mesaj a avut soţia-vulpiţă pentru acesta!

În câteva momente,  întreaga ţară urmează să afle răspunsul celei mai controversate întrebări: este Viorel tatăl fetiţei Veronicăi? Emoţiile i-au copleşit peste măsură pe cei doi soţi, aşteptând cu sufletul la gură să afle rezultatul testului de paternitate. 

Până acum, Viorel a susţinut cu tărie că el este tatăl fetiţei, însă în prezent, când ziua cea mare a venit, bărbatul nu mai pare atât de convins de acest lucru. Dovada este răspunsul său, transmis la "Acces Direct".

"Să zicem că da...", a răspuns Viorel, atunci când a fost întrebat dacă el este tatăl fetiţei.

De cealaltă parte, Veronica continuă să fie ferm convinsă că soţul său este tatăl micuţei, susţinând că abia aşteaptă ca soacra sa şi amantul Marian să afle acest lucru.

"Da, sunt sigură că e tatăl fetiţei Viorel", a spus Veronica la "Acces Direct".

Deşi, ţinând cont de siguranţa ei, Veronica nu ar trebui să aibă niciun motiv de îngrijorare, Vulpiţa este agitată şi se simte foarte rău.

"Mă simt rău tare...", a declarat Vulpiţa.

Mesajul Vulpiţei pentru amantul Marian

Veronica este în continuare foc şi pară pe Marian. Tânăra este supărată pe acesta, după ce bărbatul a susţinut că ar fi părintele fetei. Ba mai mult, acesta a declarat că se va ocupa de creşterea copilului dacă se va dovedi că el este tatăl. Vulpiţa i-a transmis astăzi un mesaj, prin care arăta că este sigură că bărbatul minte.

"Să urmărească şi el la televizor să vadă că Viorel e tatăl fetei", i-a transmis Veronica lui Marian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro