VIDEO / Veronica, cuprinsă de regrete. Soția Vulpiță își cere scuze în fața soacrei și a Mirelei Vaida

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica, cuprinsă de regrete. Soția Vulpiță își cere scuze în fața soacrei și a Mirelei Vaida © Captură Video

După ce vineri a reușit să o scoată din sărite pe Mirela Vaida prin atitudinea ei necorespunzătoare la adresa tuturor, Veronica pare că își regretă acum faptele. Tânăra din Blăgești își cere iertare a în fața frumoasei prezentatoare de televiziune, dar și în fața soacrei, pentru că celei din urmă i-a vorbit foarte urât.

Veronica a dat dovadă de un comportament foarte urât vineri, atunci când Mirela Vaida nu a mai rezistat și i-a cerut să părăsească platoul Acces Direct. Tânăra din Blăgești nu și-a putut abține furia, astfel că s-a năpustit asupra soacrei cu niște cuvinte extrem de urâte. După acest incident, tânăra din Blăgești pare să se simtă vinovată pentru greșeala ei și își cere scuze în fața părinților lui Viorel.

 „Am fost foarte nervoasă. I-am spus lui soacra mea niște vorbe care nu trebuia. Mă enervase că cică mi-am pierdut portofelul. Ba o strigat unu după mine. M-a provocat și de asta am sărit și eu un pic cu gura. Știu că nu trebuia. Vreau să-mi cer iertare de la mama soacră că i-am greșit, că nu trebuia să mă reped cu gura la ea în emisiune și-mi pare nespus de rău. Totuși e mama lui Viorel și îmi crește fetița.. Îmi pare rău pentru amândoi că m-au ținut în curte la ei. Mamă soacră, iartă-mă, îmi pare rău că ți-am greșit. Și ție, tată socrule. Îmi pare foarte rău. N-am să mai fac așa ceva, n-am să mai greșesc. N-am să mai fiu cu gura chiar așa mare să mai răspund. Nu mi-am dat seama de cele spuse. Îmi recunosc vina și îmi pare foarte rău”, a transmis Veronica la Acces Direct.

În același timp, Veronica își cere iertare și în fața Mirelei Vaida. Soția lui Viorel regretă că nu a putut să-și controleze furia și regretă acum cele întâmplate, susținând că pe viitor nu se va mai repeta.

„Vreau să îmi cer scuze și de la doamna Mirela. Îmi pare rău, doamna Mirela. Nu trebuia să reacționez chiar așa, nu trebuia să sar și eu cu gura la soacră-mea. Îmi recunosc foarte mult vina. Eram prea nervoasă și nu trebuia să reacșuinez așa. De acum încolo voi fi atentă la ce voi spune, doamna Mirela”, a mai spus Veronica.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro