VIDEO / Veronica este foc și pară pe Viorel. Ce bilețel a găsit tânăra din Blăgești în buzunarul soțului său

VIDEO / Veronica este foc și pară pe Viorel. Ce bilețel a găsit tânăra din Blăgești în buzunarul soțului său © Captură Video

Situația dintre Veronica și Viorel este din ce în ce mai tensionată. Tânăra din Blăgești este foc și pară pe soțul său, deoarece, după spusele sale, acesta pare să nu se liniștească. Iată ce a găsit Vulpița în buzunarul lui!

Cuplul Stegaru, din nou la un pas de despărțire? Veronica susține că soțul ei a uitat complet de familie, chiar și de faptul că are o fiică, lăsându-l totul în urmă pentru dragostea pentru dansatoarea Emy. Dovada? Vulpița a găsit în buzunarul sacoului bărbatului un bilețel pe care era notat numărul blondinei.

Veronica nu a stat pe gânduri și i-a șters numărul din agendă, însă bărbatul l-a notat pe o hârtie, pentru a-și lua măsuri de precauție.

 „Eu știu cine e. Chiar dacă l-a șters, în capul meu l-a băgat. Eu știu tot din numărul ăla. Dacă vreți să vi-l spun, eu vi-l spun. Eu îl știu pe de rost. Memoria mea prinde”, a spus Viorel la Acces Direct.

Chiar dacă aseară au dormit împreună și au împărțit din nou același pat, față de serile precedente, Veronica crede cu tărie în continuare că Viorel este îndrăgostită de dansatoare.

„Cam așa, se vede în inima lui. Așa e schimbat, reacționează așa... prea nu știu cum”, a spus Veronica în cadrul emisiunii.

Ba mai mult, tânăra din Blăgești este supărată pe faptul că soțul ei, în continuare, nu poartă verigheta și o ține în sertar.

„Săptămâna viitoare o pun. O să vezi”, i-a răspuns Viorel Veronicăi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro