VIDEO / Veronica, foc și pară pe Viorel. După ce bărbatul a bănuit-o pe dansatorea Emy că ea ar fi scris biletul, acesta îi ia apărarea. „Să rămâi cu ea”

VIDEO / Veronica, foc și pară pe Viorel. După ce bărbatul a bănuit-o pe dansatorea Emy că ea ar fi scris biletul, acesta îi ia apărarea. „Să rămâi cu ea” © Captură Video

Gelozia a pus stăpânire din nou pe Veronica. Tânăra din Blăgești este foc și pară pe soțul ei. Motivul? Frumoasa dansatoare Emy s-a văzut cu acesta, iar pe tot parcursul întâlnirii, Viorel i-a aruncat zâmbete și cuvinte cu subînțeles, care mai de care mai îndrăznețe.

După ce s-a urcat pe bloc pentru a face investigații în legătură cu ciorna găsită în ușă, Viorel și-a continuat munca de detectiv și a cercetat „cazul” până ce a ajuns la niște concluzii. Pe clădire, soțul Vulpiței a găsit o altă ciornă pe care era scris același mesaj. După ce el și Vulpița au pus lucrurile cap la cap, cei doi au ajuns la concluzia că autorul biletului este ori dansatoarea Emy, ori amantul Marian.

Așadar, Viorel nu a stat pe gânduri și a mers în vizită la Emy pentru a-i cere să scrie pe o foaie același bilet pentru a compara scrisul. Potrivit spuselor sale, bărbatul susține acum că nu o consideră pe frumoasa dansatoare autoarea ciornei. Ba mai mult, acesta s-a arătat foarte încântat de întâlnire, lucru ce a scos-o din minți pe Veronica.

„Acum Emy a venit, dar să-l vedem pe Marian”, a spus Viorel.

În continuare, dansatoarea l-a întrebat dacă dorește să mai păstreze relația de prietenie cu aceasta. Intimidat în aparență de prezența camerelor de filmat,  Viorel nu a vrut să-i ofere un răspuns direc și i-a scris replica pe o foaie.

Astăzi, Viorel nu a vrut să recunoască nicicum ce a scris pe hârtie, iar Veronica și-a ieșit din minți, cuprinsă de gelozie. Contactată telefonic, Emy a spus lucrurilor pe nume și a recunoscut că soțul Vulpiței i-a mărturisit că vor să rămână în continuare prieteni.

La auzul acestor cuvinte, Veronica l-a amenințat pe Viorel că îl va alunga de acasă.

„Să vă faceți și nunta. Vă fac și verigheta mea (...). Mă jucați pe o parte și pe alta. O să vină la tine cu tot cu bagaj”, a spus furioasă Veronica la Acces Direct.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro