VIDEO / Veronica îl vrea înapoi pe Viorel. Vulpița aleargă desculță după soțul ei cu speranța de a se împăca. „Nu mai ai ce discuta cu mine”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica îl vrea înapoi pe Viorel. Vulpița aleargă desculță după soțul ei cu speranța de a se împăca. „Nu mai ai ce discuta cu mine” © Captură Video

Schimbarea de look a Veronicăi a provocat un scandal monstru. Soțul tinerei din Blăgești nu a putut să accepte sub nicio formă faptul că aceasta și-a făcut câteva tatuaje false și și-a pus o perucă. Imediat după emisiunea de ieri, Viorel a avut o reacție ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

La vederea înfățișării soției sale, Viorel nu a mai avut deloc liniște. Indiferent de cât de mult au încercat ceilalți să-l calmeze, soțul Vulpiței a ținut-o una și bună: nu vrea să-și mai vadă soția! La început, Veronica a tratat acest subiect în glumă și a început să râdă când și-a văzut bărbatul atât de nervos.

„Uită-te în ochii mei. Nu te las”, i-a spus Veronica lui Viorel, încercând să-l ia în brațe.

În schimb, bărbatul a fost foarte rece cu aceasta și i-a spus că nu vrea să o mai vadă în fața ochilor.

„Ți-am spus clar. Nu mai ai ce discuta cu mine”, i-a spus Viorel soției sale la Acces Direct.

Ba mai mult, Viorel a susținut că nu se mai interesează de Veronica și că o lasă acolo.

„Eu plec la apartament și te las aici”, a continuat soțul Vulpiței.

Văzând că lucrurile degenerează din ce în ce mai mult, Veronica a recurs la un gest disperat. Vulpița și-a dat jos peruca pentru a-l convinge pe soțul ei că nu este părul ei natural. Acest lucru nu a schimbat însă deloc situația, iar Viorel a ieșit din clădire și a luat-o la fugă.

Pentru că era încălțată cu tocuri, Veronica s-a descălțat și a început să alerge după Viorel în picioarele goale, încercând să-l convingă să discute împreună pentru a-l calma.

 „Vino să vorbim amândoi între 4 ochi. Ce Dumnezeu?”, a strigat Veronica după soțul său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro