VIDEO / Veronica nu se lasă! S-a înfățișat cu un look nou, în ciuda supărării lui Viorel. „Merg direct în judecată”

VIDEO / Veronica nu se lasă! S-a înfățișat cu un look nou, în ciuda supărării lui Viorel. „Merg direct în judecată” © Captură Video

Viorel a fost ieri foc și pară pe Veronica, după ce tânăra din Blăgești s-a înfățișat cu un look nou, blondă, cu tatuaje. Deși bărbatul a fost foarte supărat pe decizia luată de aceasta, tânăra din Blăgești a venit astăzi în platoul Acces Direct cu o altă perucă.

Relația dintre Veronica și Viorel trece din nou printr-o perioadă tensionată. Vulpița a declarat că își dorește o schimbare, însă acest lucru nu a fost deloc pe gustul soțului său. Astăzi, în platoul Acces Direct, tânăra din Blăgești a venit cu o altă perucă, semn că nu vrea să se oprească.

Din fericire, Viorel nu a fost la fel de nervos pe această schimbare, motivându-și într-un fel acordul prin faptul că a fost anunțat înainte ca Veronica să își pună o altă perucă.

„Așa putea să-mi spună și ieri, știam și eu ce se întâmplă”, a susținut Viorel.

Cu toate astea, soțul Vulpiței pare să se țină tare în legătură cu divorțul. Viorel nu a oferit însă un răspuns clar, susținând că încă se mai gândește la hotărârea pe care urmează să o ia în căsnicia cu Veronica.

 „Încă nu mi-am pus ideile la punct. Am niște idei de pus la punct. Este secret. Are noroc că acum judecătoria știți cum e... Merg direct în judecată”, a spus Viorel la Acces Direct.

După scena de ieri din emisiune, Viorel și Veronica au dormit separat în apartament. Vulpița a refuzat să își primească soțul în cameră, deoarece acesta a amenințat-o cu divorțul.

 „N-am vrut, că el spune că divorțează. Îl las să stea și singur să vadă cum am suferit și eu”, a spus Veronica în cadrul eismiunii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro