VIDEO / Veronica și Viorel, emoții puternice la ora de religie, din sufragerie. Tânăra din Blăgești, cu ochii în lacrimi. „Am spus ce aveam pe suflet”

VIDEO / Veronica și Viorel, emoții puternice la ora de religie, din sufragerie. Tânăra din Blăgești, cu ochii în lacrimi. „Am spus ce aveam pe suflet” © Captură Video

Veronica și Viorel continuă să învețe de acasă. De curând, cei doi au participat la ora de religie, clipe ce le-au stârnit emoții puternice. Tânăra din Blăgești abia și-a mai putut stăpâni lacrimile în discuția cu preotul, iar liniștea s-a instalat mai puternic ca niciodată în familie Stegaru.

Încă de la primele ore ale zilei, Viorel și Veronica s-au arătat extrem de emoționați pentru ceea ce urma să se întâmple. Soții Stegaru s-au întrecut în „talentele culinare” și i-au pregătit preotului ce a susținut ora de religie ceva de mâncare, pentru a-l primi așa cum se cuvine. Așadar, în timp ce Viorel s-a ocupat de feliile de pâine cu gem și margarină, Vulpița a făcut un ceai. 

„Vine un preot renumit și trebuie să îi pregătim ceva”, a spus Viorel.

În timpul orei de religie, soții Stegaru și-au deschis sufletul în fața preotului și i-au spus ce îi frământă. Soțul Vulpiței i-a mărturisit că regretul său cel mai mare de acum este că nu-și poate vedea fiica, din cauza pandemiei de coronavirus, iar Veronica i-a spus acestuia că îi pare rău pentru că și-a înșelat bărbatul.

„Am greșit față de soțul meu și nu i-am spus ceea ce trebuia să-i spun”, i-a spus Veronica preotului.

Viorel a asigurat-o pe Veronica că nu îi va mai aduce aminte de greșelile sale din trecut, însă a rugat-o să faci și ea la rândul ei un efort: să renunțe la gelozie.

„Țin mult, mult la ea. O iubesc mult, că dacă nu o iubeam mă retrăgeam singur”, a mărturisit Viorel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro