VIDEO / Veronica şi Viorel, prima noapte în paturi separate, după 5 ani de căsnicie. Cu cine a dormit Vulpiţa în lipsa soţului: "Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica şi Viorel, prima noapte în paturi separate, după 5 ani de căsnicie. Cu cine a dormit Vulpiţa în lipsa soţului: "Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi" © Captură Video

Soţii Stegaru trec din nou printr-o perioadă tensionată. Veronica a fost foc şi pară pe soţul său atunci când l-a văzut dansând lasciv, alături de o domnişoară extrem de sexy. Tânăra din Blăgeşti a decis să ia o pauză în relaţie, în urma căreia au dormit separat. Iată cu cine şi-a petrecut Vulpiţa noaptea, în lipsa soţului.

Veronica şi Viorel au dormit pentru prima dată în paturi separate, după cinci ani de căsnicie. Tânăra nu suportat să-l vadă pe soţul său în compania unei altei femei, acuzându-l pe acesta de trădare. Astfel, Vulpiţa nu a stat pe gânduri şi l-a dat afară din dormitor pentru a se linişti.

"Trebuia să o atingi aşa că eşti tu deştept. O sărutai şi pe buze. Să-ţi fie ruşine, Viorele! (...) Ia-ţi hainele şi să nu mă deranjezi!", i-a spus Veronica lui Viorel, fiind extrem de nervoasă.

Aşadar, Veronica a rămas în dormitorul în care până acum dormea alături de soţul său, în timp ce acesta a fost nevoit să se odihnească pe canapea, în sufragerie. Vulpiţa nu a dormit însă singură, ci alături de un ursuleţ de jucărie, pe care l-a numit "Viorel". Potrivit spuselor sale, tânăra regretă acum decizia luată la furie, declarând că i-a fost foarte greu fără partenerul său.

"Am dormit cu ursuleţul. Am dormit cu el în braţe şi îmi pare rău că am luat o decizie foarte... nu trebuia", a spus Veronica la "Acces Direct".

În ceea ce-l priveşte pe Viorel, este în continuare supărat pe decizia Veronicăi, deoarece nu se aştepta ca aceasta să vrea o pauă. Spre deosebire de soţia lui, acesta s-a odihnit destul de bine, în timp ce partenera lui se frământa singură, în pat.

"Cum să nu mă vei supărat, că asta e... Dacă a cerut pauză trebuie să o respectăm", a declarat Viorel în cadrul emisiunii.

În timpul acestei pauze, cei doi au impus un set de reguli, incluzând aşteptările pe care le au unul de la celălalt. Dacă îi vor apropia mai mult sau vor încinge şi mai tare spiritele în cuplul Stegaru... rămâne de văzut!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro