VIDEO / Veronica și Viorel, scandal monstru în pauza de publicitate. „Să rămâi cu tatuajele tale, fetițo”. Bărbatul o amenință cu divorțul

VIDEO / Veronica și Viorel, scandal monstru în pauza de publicitate. „Să rămâi cu tatuajele tale, fetițo”. Bărbatul o amenință cu divorțul © Captură Video

Veronica și Viorel au fost implicați într-un nou scandal monstru. Cearta dintre cei doi a fost provocată de decizia tinerei din Blăgești de a-și face niște tatuaje false și să își schimbe podoapa capilară. Chiar dacă a fost vorba doar despre o perucă, Viorel a fost foc și pară pe soția lui.

În timpul pauzei de publicitate, Viorel nu și-a putut stăpâni furia pe soția lui. Bărbatul nu a mai suportat să o vadă pe aceasta atât de schimbată, cu tatuaje false și perucă și a răbufnit.

„Să rămâi cu tatuajele tale, fetițo”, i-a spus Viorel Veronicăi la Acces Direct.

În timp ce soțul ei era nervos din cale-afară, Veronica era pusă pe șotii. Vulpița a încercat să facă o glumă cu acesta, întrebându-l dacă nu vrea să-i arate talentul ei de dansatoare.

„Îți fac și eu un dans cum ți-a făcut blondina?”, i-a spus Veronica soțului său.

În continuare, Viorel s-a ținut pe poziții și a susținut că va ajunge chiar să o dea în judecată.

„Mâine dimineață o să dau în judecată. (...) Mâncare nu știi să faci, curățenie nu știe să faci, dar de golani te duci”, a susținut Viorel la Acces Direct.

Ba mai mult, Viorel a susținut că este gata să se despartă de Veronica, spunând că s-ar putea orienta oricând către o nouă parteneră, dacă ar avea ocazia.

„Să vină 20 de fete aici și îmi aleg”, a mărturisit soțul Vulpiței.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro