VIDEO / Veronica și Viorel, speriați de moarte. Soții Stegaru susțin că sunt urmăriți de mai mulți indivizi: „Ne e frică să mai ieșim singuri”

VIDEO / Veronica și Viorel, speriați de moarte. Soții Stegaru susțin că sunt urmăriți de mai mulți indivizi: „Ne e frică să mai ieșim singuri” © Captură Video

Scene desprinse parcă din filmele de acțiune! Veronica și Viorel sunt speriați de moarte! Cei doi soți susțin că sunt urmăriți pas cu pas de mai mulți indivizi, iar acest lucru îi face să le fie teamă să mai iasă singuri din casă.

Invitați la Acces Direct, Veronica și Viorel au povestit despre teama prin care trec de câteva zile. Soții Stegaru susțin cu tărie că sunt urmăriți de mai mulți indivizi care le-ar vrea răul.

Vulpița și soțul său au spus că totul a început după ce câteva persoane au încercat să facă poze cu ei. În urma refuzului lor, indivizii nu le mai dau pace și sunt mereu cu ochii pe ei. Viorel a povestit că aseară cineva de la blocul de vis a vis avea telefonul îndreptat către ferestra lor, lucru care i-a dat imediat de bănuit.

 „Aseară mi-am dat seama că era cineva sus pe un bloc și tot umblau... tot băteau telefoanele înspre geamul nostru (...). E ceva aici. Deci e tot timpul”, a spus Viorel la Acces Direct.

Soții Stegaru sunt de părere că acești indivizi fac acest lucru fie din invidie, fie din concurență, deoarece ar fi geloși pe faptul că au devenit cunoscuți în toată țara.

„Ori de concurență, ori de invidie ceva. Că de altceva nu au de ce”, a continuat Viorel.

Ca măsură de precauție, Veronica și Viorel au spus că au de gând să își schimbe draperia, cu una de culoare mai închisă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro