VIDEO / Veronica şi Viorel, tensiuni în escapada demnă de îndrăgostiţi: "Lasă-mă, că tu mă împingi" Ce s-a întâmplat între cei doi soţi

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Veronica şi Viorel, tensiuni în escapada demnă de îndrăgostiţi: "Lasă-mă, că tu mă împingi" Ce s-a întâmplat între cei doi soţi © Captură Video

Veronica şi Viorel au dat distracţia pe... mănăstire! Chiar dacă lăcaşul sfânt ar fi trebuit să le limpezească gândurile şi să instaleze liniştea şi armonia între cuplul de îndrăgostiţi, între cei doi nu au lipsit mici tensiuni. Iritată de gesturile soţului său, soţia-vulpiţă l-a mustrat imediat pe acesta, chiar dacă se aflau în public.

Soţia-vulpiţă şi Viorel s-au bucurat de câteva clipe minunate, în cadrul unei excursii de vis. Cei doi au startul escapadei printr-o vizită la la mănăstirea Curtea de Argeş. Chiar dacă sunt un cuplu, cei doi nu şi-au asortat ţinutele. Tânăra de 22 de ani a ales să poarte nişte haine lejere, în timp ce iubitul ei s-a dichisit asemeni unui domn. Veronica şi soţul său au rămas impresionaţi de frumuseţile lăcaşului de cult, admirând împreună clădirea impozantă.

Deşi impresionată de cele văzute, Veronica a avut un moment în care s-a întristat teribil, atunci când şi-a amintit de fiica ei. Cei doi părinţi se gândesc zi de zi la copilul lor, pe care şi-ar dori să-l aibă aproape, mai ales în aceste clipe de fericire.

Veronica a declarat că ar fi fost foarte mulţumită dacă fetiţa ei şi a soţului său i-ar fi însoţit la mănăstire, drept pentru care tristeţea i s-a aşternut imediat pe chip, regretul fiind vizibil.

"Eu ţin la ea şi o iubesc foarte mult", a spus Veronica despre fetiţa ei.

Deşi au plecat ţinându-se de mână de la mănăstire, lucrurile s-au schimbat pe parcurs între Veronica şi Viorel. Asta pentru că soţul vulpiţei nu se poate abţine şi se ţine în continuare de şotii. În timp ce tânăra admira frumuseţile Barajului Vidraru, Viorel s-a prefăcut că o împinge pe aceasta în apă. Acest fapt a enervat-o la culme şi fără să stea pe gânduri, l-a mustrat imediat.

"Viorele! Lasă-mă, că nu vreau să mai dau mâna cu tine, că tu mă împingi", i-a spus Veronica soţului său.

Din fericire însă, excursia s-a terminat cu bine, deoarece aceştia s-au împăcat, lucru oficializat cu un sărut, în văzul tututor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro