VIDEO / Viorel a dat verdictul! O iartă sau nu pe Veronica?

VIDEO / Viorel a dat verdictul! O iartă sau nu pe Veronica? © Captură Video

Viorel s-a decis! După ce a ținut-o în suspans pe Veronica de ieri până astăzi, soțul tinerei din Blăgești a luat în sfârșit o decizie. Își mai iartă sau nu soția?

Între Viorel și Veronica a avut loc un nou scandal monstru. Liniște soților Stegaru a fost tulburată de decizia Vulpiței de a-și „exploata” libertatea. Fără să stea pe gânduri, tânăra din Blăgești și-a surprins soțul cu un look complet diferit.

Îmbrăcată la modă, cu o perucă blondă pe cap și cu întreg corpul acoperit de tatuaje false, Veronica și-a lăsat soțul cu gura căscată. Însă nu într-un sens bun. Viorel a fost foarte deranjat de schimbarea soției sale, motiv pentru care a răbufnit imediat ce a văzut-o.

Încă de ieri, din timpul emisiunii Acces Direct, Viorel a declarat că nu vrea nici măcar să-și mai vadă soția. Cei doi au dormit separat, după ce bărbatul a obligat-o să-și șteargă tatuajele și să-și dea jos peruca. Ba mai mult, acesta a amenințat-o că va merge la judecătorie să divorțeze.

Astăzi, lucrurile pare că s-au mai calmat între cei doi. Dovada? Viorel a susținut că își iartă soția, chiar dacă a fost extrem de supărat pe ea. Cu toate astea, a atențiat-o că dacă îi va mai greși și în viitor, lucrurile se vor termina între ei.

 „Din momentul de față, îți dau mai dau și a treia șansă. Deci cu iertate și a treia șansă. Iar a patra șansă, dacă se mai întâmplă ce a fost aseară, a patra șansă se termină totul”, a spus Viorel la Acces Direct.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro