VIDEO / Viorel, ameninţări şocante la adresa Veronicăi! Bărbatul spune că o bagă în puşcărie, iar Vulpiţa susţine că se omoară. Mara Bănică, foc şi pară pe soţul tinerei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Viorel, ameninţări şocante la adresa Veronicăi! Bărbatul spune că o bagă în puşcărie, iar Vulpiţa susţine că se omoară. Mara Bănică, foc şi pară pe soţul tinerei © Captură Video

Veronica şi Viorel traversează o perioadă foarte dificilă. În cuplul Stegaru există noi tensiuni care par să le dezbine relaţia. Motivul? Viorel o ameninţă pe soţia lui că o bagă în închisoare. În urma acestora, Vulpiţa susţine că îşi pune capăt zilelor.

Veronica este extrem de supărată pe soţul ei. După ce a enervat-o la culme atunci când a dansat, chiar sub ochii ei, alături de o dansatoare profesionistă şi foarte sexy, Viorel nu se opreşte din a călca strâmb. Potrivit spuselor Vulpiţei, bărbatul este foarte zgârcit şi o ia de fiecare dată la rost atunci când cheltuie bani.

Banii, intriga principală în familia Stegaru. Deşi Viorel a susţinut în urmă cu puţin timp că va munci într-o spălătorie pentru a-şi câştiga existenţa, se pare că veniturile nu sunt suficiente pentru cei doi. De curând, Veornica şi-a achiziţionat o pereche de pantaloni şi o bluză, lucru care l-a enervat la culme pe bărbat. 

"Mi-a scos ochii că de ce am luat pulover şi ce am mai luat", a spus Veronica la "Acces Direct".

Soţul Vulpiţei susţine că nu a răbufnit din cauză că ar fi zgârcit, ci că este deranjat de faptul că nu i s-a dat "raportul".

"Da, dar putea să îmi spună şi mie. (...) Păi de ce suntem o familie? Păi ştim unul de altul, ce cumpărăm, nu?", a răspuns Viorel.

Ba mai mult, Viorel susţine că Veronica are alte intenţii în ceea ce le priveşte relaţia. Bărbatul este de părere că Vulpiţa nu vrea decât să caute motiv de ceartă, pentru a se despărţi.

"Veronică, eu îţi spun clar: tu urmăreşti altceva. Deci eu simt ce urmăreşte. Păi să spună odată: ori e stânga, ori e dreapta. Ea caută să ne despărţim nu ştiu din ce. Asta e în capul ei", a mai spus Viorel.

Viorel o ameninţă pe Veronica. Tânăra din Blăgeşti spune că se omoară!

Viorel pare să-i fi pus gânduri rele Veronicăi. Acesta şi-a ameninţat de mai multe ori soţia, spunându-i că o va băga în puşcărie. La auzul acestora, Vulpiţa spune că se va omorî. Mara Bănică i-a luat apărarea tinerei din Blăgeşti şi l-a mustrat pe Viorel în direct.

"Dacă o mai ameninţi o singură dată că o bagi la puşcărie pe mama copilului tău... Fata asta spune numai prostii. Deci din cauza acestor ameninţări: că o bagă la puşcărie şi că o să plătească 10 milioane, nu ştiu, eşti cumva Preşedintele Curţii Constituţionale de ştii tu? Ea zice că se omoară. Adică nu e ok", a spus Mara Bănică în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro