VIDEO / Viorel, criză de gelozie în casa lui Tzancă Uraganu. "I-ai făcut semn pe gât"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Viorel, criză de gelozie în casa lui Tzancă Uraganu. "I-ai făcut semn pe gât" © Captură Video

După ce Veronica şi-a arătat priceperea în ceea ce priveşte curăţenia, acum a venit rândul lui Viorel  să arate de ce este în stare. Aflat în casa lui Tzancă Uraganu, soţul vulpiţei a fost supus la mai multe probe, însă printre ele soţul Veronicăi a avut şi o criză de gelozie. Iată ce a făcut vulpiţa!

Veronica a fost extrem de încântată atunci când fost invitată în casa lui Tzancă Uraganu. Tânăra de 22 de ani a arătat că este pricepută şi la alte lucruri mai serioase, decât să danseze, după ce cu puţin timp şi-a dezvăluit mişcările de felină în studioul manelistului. Îmbrăcată ca o adevărată gospodină, vulpiţa a început să se ocupe de curăţenie, arătând astfel că poate să pună şi osul la treabă.

În tot acest timp, nici Viorel nu a fost uitat. Bărbatul a fost supus la diverse probe de celebrul manelist. Soţul vulpiţei şi-a îndeplinit sarcinile cu brio şi nu a refuzat nicio cerinţă. Acesta a trebuit să mute câteva ghivece, să măture prin curte şi să cureţe un grătar, dar nu a fost decât încălzirea. Tzancă Uraganu l-a supus pe Viorel la proba supremă, spunându-i să mute mai multe găleţi, care au rămas în urma efectuărilor lucrate la casă.

"Eu am făcut nişte lucrări la casă şi au rămas nişte găleţi (...) aş vrea să mă scape de ele (...) nu-mi place cum se vede (...) să mă ajute să nu mai fie nimic aici... să facă luna!", a spus  Tzancă Uraganu. 

După ce şi-a îndeplinit toate aceste sarcini, Viorel nu s-a putut abţine de la glume, astfel că a intrat în casă cu furtunul. În timp ce Tzancă Uraganu îi explica Veronicăi ceea ce are de făcut, soţul vulpiţei a glumit, spunând că soţia lui i-ar fi lăsat câteva... urme.

"Băi, ce faceţi aici? (...) Vreţi să vă arăt că v-am prins cu mâţa în sac? Ia uite, ce e la Tgancă. Uite, că i-ai făcut semn pe gât", a spus Viorel, în glumă.

La sfârşitul zilei, manelistul s-a declarat mulţumit de serviciile lor, răsplătindu-i pe aceştia cu o sumă mare de bani. Bancnotele au ajuns la vulpiţă, deoarece, după spusele lui Viorel, ea este casiera casei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro