VIDEO / Viorel este hotărât să fie stâlpul casei. Unde vrea să se angajeze soţul Vulpiţei

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Viorel este hotărât să fie stâlpul casei. Unde vrea să se angajeze soţul Vulpiţei © Captură Video

Soţul Vulpiţei este pus pe fapte mari! Viorel vrea să arate că poate să fie stâlpul casei şi este hotărât să se angajeze. Invitat la "Acces Direct", acesta a susţinut că vrea să aibă un loc stabil de muncă pentru a-şi putea întreţine întreaga familie, pe Veronica şi fetiţa lor.

Viorel şi Veronica sunt hotărâţi să lupte în continuare pentru dragostea lor şi să îşi consolideze şi mai mult relaţia. Chiar dacă niciunul dintre ei nu muncesc momentan, soţul Vulpiţei îşi doreşte să se angajeze. 

Viorel a povestit în cadrul emisiunii că doreşte să obţină un loc de muncă la spălătorie. Bărbatul s-a mai prezentat o dată în acel loc şi a promis că se va întoarce peste câteva zile, însă nu a făcut-o. Cu toate astea, acum susţine că este decis sută la sută să se angajeze.

Patronul spălătoriei a avut veşti bune pentru Viorel. Contactat telefonic, acesta a susţinut că îl va angaja pe soţul Veronicăi fără nicio problemă, chiar şi cu contract de muncă, însă doreşte ca Viorel să dea dovadă de multă seriozitate.

"Da, a fost astăzi. Am înţeles că mai are să-şi rezolve nişte probleme cu fata. Din ce am înţeles ar vrea să o aducă în Bucureşti, după care să vină la muncă. Eu i-am sugerat, că o să plec săptămâna asta în concediu, şi mă întorc de luni. De luni poate veni să semneze contract de muncă. (...) Când a fost prima dată mi-a zis că o să vină, n-a mai venit. Acum habar nu am. Dacă vrea şi este hotărât eu îl primesc, dar aş vrea să vină doar dacă este hotărât, că nu am timp de pierdut cu contracte de muncă încheiate şi descheiate", a declarat proprietarul spălătoriei printr-o intervenţie telefonică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro