VIDEO / Viorel își cere iertare de la părinți. Veronica, în lacrimi! Nu reușește să-și înduplece socrul. „Mai bine nu mai trăiesc”

VIDEO / Viorel își cere iertare de la părinți. Veronica, în lacrimi! Nu reușește să-și înduplece socrul. „Mai bine nu mai trăiesc” © Captură Video

După un un o serie lungă de amenințări, țipete și violențe, Veronica și Viorel vor să îngroape securea războiului! Soții Stegaru și-au cerut iertare de la părinții lui Viorel, însă socrul Vulpiței pare să fie de neînduplecat. 

Soții Stegaru au răsuflat astăzi ușurați. După ce Viorel și-a ieșit din minți având bănuiala că părinții lui i-au luat custodia fetiței, tatăl acestuia l-a liniștit și i-a mărturisit că nimic nu este adevărat.

 „Nu e adevărat de custodie. (...) Cu el nu am treabă (...). Veronica să își recunoască greșeala de joi seară: răzbunare pentru răzbunare a zis”, a spus Dumitru Stegaru, socrul Veronicăi, la Acces Direct.

Fericirea nu a durat mult, pentru că pe chipul Veronicăi au apărut din nou lacrimi amare. Deși soții Stegaru și-au cerut iertare de la părinții lui Viorel, tatăl bărbatului nu vrea să audă de Vulpiță.

„Dacă vrea să ne ierte pe amândoi... Mamă, tată, iartă-ne”, le-a spus Viorel părinților săi.

Singura parte bună este că Ilinca Stegaru, mama lui Viorel i-a iertat pe amândoi. Femeia a declarat însă că nu poate să facă nimic pentru a-și convinge soțul.

„Ce pot să fac eu?! Eu aș ierta-o, dar dacă tatăl lui nu vrea. (...) Ce putere am eu dacă el nu te iartă? L-ai făcut prea de prea”, a mărturisit mama lui Viorel printr-o intervenție telefonică, la Acces Direct.

La auzul spuselor socrului său, Veronica a izbucnit în lacrimi.

„Mai bine nu mai trăiesc”, a spuns Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro