VIDEO / Viorel nu se lasă! Veronica l-a surprins din nou, lângă sexy dansatoarea. ”Să nu mai vină la ușa mea”

VIDEO / Viorel nu se lasă! Veronica l-a surprins din nou, lângă sexy dansatoarea. ”Să nu mai vină la ușa mea” © captura foto

Când credeam că lucrurile s-au liniştit, o nouă scânteie a aprins războiul. Veronica şi Viorel s-au certat cumplit, aseară, după emisiune. Cei doi soţi şi-au aruncat cuvinte grele şi şi-au făcut reproşuri pe bandă rulantă. La scandal, a asistat şi dansatoarea Emy.

O zi e pace în familia Stegaru, o zi e război. Cam așa stau lucrurile între Viorel și Veronica, după ce dansatoarea  Emy a apărut în peisah. Tânăra îi face ochi dulci lui Viorel, iar el răspunde cu mult interes, astfel că Vulpița se enervează la culme când îi vede pe aceștia împreună.

După emisiunea de seara trecută, Viorel a ieșit afară împreună cu sexy dansatoarea, iar Veronica a fost pe fază și i-a văzut de îndată, având imediat o apariție furtunoasă.

”Să nu mai vină la ușa mea că eu nu mai deschis ușa” , i-a spus Veronica lui Viorel, printre alte replici care l-au deranjat la culme pe soțul Vulpiței. Acesta a încercat să o convingă pe Veronica că este vorba doar despre o prietenie între el și dansatoarea sexy, însă aceasta nu acceptă în niciun caz ca soțul ei să aibă o relație de amiciție cu ea.

”Dacă o alegi pe ea, pleci cu ea”, i-a mai spus Veronica Stegaru lui Viorel în discuția aprinsă pe care au avut-o în urmă cu o seară.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro