VIDEO / Viorel și Maria Constantin, videoclip incendiar într-o parcare subterană. Vulpița i-a fost tot timpul alături la filmări

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Viorel și Maria Constantin, videoclip incendiar într-o parcare subterană. Vupița i-a fost tot timpul alături la filmări © captura foto

Viorel Stegaru a lansat în urmă cu doar câteva minute prima sa piesă, în colaborare cu Maria Constantin. Videoclipul este diferit de cel al soției sale, Vulpița, pentru că l-a filmat într-o parcare subterană din Capitală. Acesta are mare încredere ca ajunge în topul tendițelor muzicale.

Pentru că în urmă cu doar câteva săptămâni Vulpița a lansat o piesă alături de Axinte care a facut-o să urce în pe locul I în preferințele muzicale ale publicului de pe YouTube, iată că nici Viorel, soțul ei, nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a lansat în urmă cu doar câteva momente prima sa piesă care este în colaborare cu Maria Constantin.

Este vorba despre o piesă populară bineînțeles, dar cu un videoclip extrem de modern, cu efecte speciale, culori și ținute excentrice. Viorel s-a îmbrăcat precum un macho man, un cowboy, iar Maria Constantin a ales o rochie roșie cu care a ieșit în evidență. Vupița nu a lipsit de la filmări și a fost mai tot timpul cu ochii pe soțul său.

Clipul este diferit față de cel al Veronicăi, deoarece cei doi au ales că și cadre o parcare subterană din București. 

Maria Constantin este foarte mulumiță de munca pe care au realizat-o împreună și cu acestă piesă speră să mai aducă zâmbetul pe chipul oamenilor în această perioadă deloac usoară pentru România. ”Cu această melodie o să aducem puțin zâmbet pe fața și chipurile oamenilor”, a spus artista de muzică de petrecere. 

Viorel este sigur că o va întrece pe Vulpița, iar piesa lui va fi cea mai bună, însă soția sa nu este de aceeași părere și consideră că amândouă au ieșit la fel de bine. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro